Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Van egy tengerimalacom honnan...

Van egy tengerimalacom honnan tudom hogy melege van-e? Hogy tudnám lehűteni ha melege van?

Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy jégakkut tekerd be törölközőbe és rakd be a ketrecbe
2012. júl. 10. 15:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekik már 26-27 fokban melegük van. Amilyen idők vannak mostanában,csoda,hogy hőgutát nem kapott! Én folyamatosan vizes törölközőt tettem a ketrec tetejére + 1,5 literes flakonban vizet lefagyasztva + A házukba is tettem egy jeges flakont zokniba téve,jégkunyhót csináltam. Még igy is nagyon melegük van, csak fekszenek egész nap,alig eszik a nagyobb szőrűm főleg ő nem birja. Ja, és még csempe is van betéve,hogy rá tudjanak feküdni.
2012. júl. 10. 19:58
 3/6 A kérdező kommentje:
csempét én is tettem bele de nem fekszik rá.
2012. júl. 10. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Onnan tudod, hogy melege van, ha nem sokat mozog, és ül egyhelyben, illetve fekszik és néz maga elé. Akkor igyekszik minél kevesebbet mozogni, hogy ne legyen melege. Hűvös vizet adj neki.
2012. júl. 11. 13:15
 5/6 dorinna00 ***** válasza:
Ha melege van: amikor kicseréled a helyét mosd át hideg vízzel a ketrec/terrárium alját és csak aztán tedd bele az almot! Ez valamennyire lehűti! Nem ajánlott a ventilátor, mert begyulladhat a fülük!
2012. júl. 11. 15:56
 6/6 dorinna00 ***** válasza:
Onnan tudod, hogy melege van, hogy nem mozog sokat és jobban igényli a lédús zöldségeket, gyömölcsöket (alma, paradicsom, paprika).
2012. júl. 11. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!