Szerintetek a tengerimalacom fajtiszta? És ha az milyen fajtájú?
2012. júl. 5. 14:42
1/12 anonim válasza:
Fajtiszta, mert kétséget kizáróan tengerimalac.
Hogy fajtatiszta-e, na azt majd valami disznószakértő megírja.
Egyébként nem mindegy?
2/12 A kérdező kommentje:
xD de nemám és tudsz ilyen szakértőt ajánlani?
2012. júl. 5. 14:52
3/12 anonim válasza:
A fajtája angol rövidszőrű, de a színezete nem szabványos.
Nagyon cuki!
4/12 anonim válasza:
Nagyon aranyos, de nem fajtatiszta. Az arcorri része túl hosszú, a füle feláll (le kellene konyulnia), az alkata sem elég tömzsi. A kereskedésekben nem nagyon fogsz fajtatiszta malackát kapni. De amúgy nagyon aranyos, én szeretem az ilyen típusúakat :) Ezek jobban hasonlítanak a vad tengerimalacokra.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi!Ma kaptam:)
2012. júl. 5. 15:02
6/12 A kérdező kommentje:
okok!xD
2012. júl. 5. 15:02
7/12 anonim válasza:
#4-nek
A sztenderd malacoknál tényleg kívánatos a tőből lógó fül.
Az arcorri résszel meg a tömzsiséggel viszont itt semmi baj sincs, így ránézésre fiatal még a malac.
8/12 anonim válasza:
Őt nevezik kedvenc malacnak. Nem fajtatiszta. Az angol rövidszőrű standardnak nem felel meg. Hosszú,keskeny az orra, a füle nem lóg.
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Ja, és tömzsiség alatt nem pufiságot értettem, hanem a törzs hosszát, bár tényleg félreérthető volt. Egy fajtatiszta malac törzse rövidebb.
4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!