A tengerimalacom heti 1x vagy 2hetente furdik. Nem lesz baja?
Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 13:33
2/7 anonim válasza:
Bizony. Évente ha egyszer, kétszer megfürdeted, bőven elég. Hetente? Butaság. Én soha nem fürdettem, mégis nagyon sokáig éltek boldogan, egészségesen
3/7 anonim válasza:
Nem tesz jót a tengerimalacoknak, ha olyan gyakran fürdik. Inkább évente kétszer, mint ahogy előttem mondták!
4/7 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy gyakran belefekszik az urulekebe, es a fenekenel megis latszik ez.
2012. júl. 26. 14:38
5/7 anonim válasza:
akkor csak egy kis meleg vízzel mosd le a fenekénél :)
6/7 anonim válasza:
Ilyenkor érdemes kivenni naponta a pisis részt, ahol feküdni szokott, mert könnyen okozhat gombásodást, fertőzéseket!
7/7 tengerimalac barát válasza:
Ó! Nem, nem nem!!! Ez nagyon nem jó!!
Szerintem is inkább évente 2*3* fürödjön!! Ahogy előttem is már írták, a pisi részt naponta takarítsd!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!