Melyiket vegyem nyúl vagy tengerimalac? 2 patkány nem bántja őket? (lehet 1 tengerimalac meg 1 nyúl egy ketrecben? Nem kell még 1 tengerimalac melléjük? )
Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 18:34
1/4 anonim válasza:
De még 3 tengerimalac, 2 nyúl és 5 patkány. Több fajta állat nem hiszem, hogy kijönne egymással. A többit másik ketrecben tartsd.
2/4 juca0105 válasza:
Nekünk tengerimalac(ai)unk van.
Tengeriket és nyulakat NEM lehet együtt tartani! (mert a nyuszi megrughatja a tengerimalacokat)
A tengerimalacok társas lények!!!
3/4 anonim válasza:
A patkányt én nem engedném hozzájuk. Se a nyuszihoz se a tengeri malachoz. És egyikkel se tartanám egy ketrecben. A tengerimalacból mindenképp kettő kell. És én azt olvastam egy tengerimalacos könyvben hogy együtt lehet tartani nyuszival, ha több nyúl és legalább két tengerimalac lakik együtt, de nem próbáltam ki.
4/4 Fraser6 válasza:
Ha sokat foglalkozol egy malaccal akkor egyedül is lehet tartani de semmiképpen ne patkánnyal és nyuszival se. nekem is van malacom meg nyuszim is de nem lehet őket együtt hagyni mert a nyuszi meg rúghatja a malacot a malacok pedig szeretik kitépni a nyuszi szőrét. patkánnyal pedig ne tarts más állatot a patkányok terjesztik a legdurvább betegségeket akármilyen tisztának is tűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!