Melyik a legjobb a törpehöri az aranyhöri a tengerimalac a törpenyuszi a csincsilla a degu az egér a csíkos mókus vagy a patkány?
Kezdő állattartónak:
kis helyre, legolcsóbb: törpe- vagy aranyhörcsög
nagyobb helyre, ezért picit drágább a felszerelés, de a tartása ugyanannyi: degu, patkány
a leginkább helyigényes, ezért a ketrece a legdrágább: tengerimalac törpenyuszi (talán csincsilla)
tapasztalt állattartónak: csincsilla, csíkosmókus
Szerintem a tengerimalac!
Én nekem tavaly elpusztult, igaz hogy egyedül volt, de 9 és fél éves volt!!
Mindig Úgy csináltam, hogy reggel , mikor még nem mentem suliba, állandóan a kezembe vettem, majd mikor fél egykor iskolából jöttem haza szintén szabadon volt az egész panellakásba, hím volt, alig tudtam elhinni, hogy itt utunk végleg szétszakad....
Tehát mindig kint volt, ha valaki (általában én, de mentem közben ide oda) és egyáltalán nem volt szomorú, mert minden fél évenként vittem dokihoz kiviszgáltatni, márvagy 50 éve tengerimalacokkal foglalkozik, s egyszer meg is kérdezte tőlem a doki, hogy mit csinálok én ezzel a malaccal, hogy állandóan ugrándozik, mármint állandóan boldog.
Mondom neki egyedül tartom.
Hát tengerimalac, meg hörcsög. Nekem volt tengerimalacom, most meg hörcsögöm van :D az hogy a malacnak drága a ketrec, részben igaz, részben nem, mert olcsón is lehet venni külömböző hirdetős oldalakon, de ha újat akarunk venni, akkor sokba kerül, VISZONT csak 1x kell érte kiadni a pénzt a ketrecért!
A görény meg cuki ^_^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!