Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalacomat mennyi idös...

Tengerimalacomat mennyi idös kortól fürdethetem?

Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 17:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Tengerimalacot csak alapos indokkal szoktak fürdetni. Ha pl. a szőrével v. a bőrével van baj, és kapott rá fürdetőszert. Ha nincs semmi baja, akkor tilos a fürdetés.
2009. aug. 16. 17:16
 2/7 anonim ***** válasza:

dehogy tilos, frissítő fürdőt vehet a malacka de csak is a hasa aljáig érjen a víz és sima langyos víz legyen.

szemét és fülét ne érje víz, jólfogja érezni magát :D

5hónapos kortól már lehet

2009. aug. 16. 17:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor kérdezz már meg egy állatorvost, aki ért hozzá! Fürdetheted, aztán a legnagyobb melegben is elpusztul tüdőgyulladásban...

Ha ennyit megér,hát nosza...

2009. aug. 16. 17:27
 4/7 anonim ***** válasza:

én 2hónaposan kaptam ajándékba a malacot és pár hónappal rá elkezdtem fürdetni, de csak 2 hónaponta 1x

hozzáteszem 8évig élt.

2009. aug. 16. 17:30
 5/7 anonim ***** válasza:

én is fürdettem a malacomat, és ő is 8 évig élt, és még élvezte is.

Először csak muszájból, mert rühatkás volt, és kaptam fürdetőszert, később már "csak úgy" kb negyedévente.

2009. aug. 17. 10:50
 6/7 anonim válasza:
Az én tengerimalacom is rühatkás volt, de az orvos szorható port adott.Egyébként akkor ajánlatos fürdetni ha nincs hideg és az állatkád teljes mértékben megbízik benned!Jobb ha nem kádban, hanem pl kis lavorban fürdeted ahonnan ki tud jönni...ha esetleg mégsem tetszene neki a fürdőzés. :)
2009. okt. 10. 21:03
 7/7 anonim válasza:

21:03

És kb 6 hónapos kortól.

2009. okt. 10. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!