Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalac csipogás ellen...

Csillag25 kérdése:

Tengerimalac csipogás ellen van valamilyen tippetek?

Figyelt kérdés

Két cuki kis tengerimalacom van, ám mind a kettő hím. Amíg kicsik voltak jól elvoltak együtt, de sajnos ahogy kezdett kialakulni az ivarérettség egyre többet verekedtek. Külön szedtem őket olyan módon, hogy a ketrecüket, ami 120 cm hosszú, konkrétan ketté választottam tyúkhálóval. Ez működik is, minden rendben. Ám havonta 1x-1x rájuk jön az "5 perc", ami általában este 9-től másnap reggel 6-7.ig kitart. Ilyenkor elviselhetetlenül berregnek, csipognak, nyűgölődnek. Hiába adok nekik tápot, uborkát, rágcsát, szénát, friss vizet.. tehát bármit, nem képesek abbahagyni. Sokszor vagyok éjszakás, és amikor épp nem, akkor szeretnék pihenni, de sajnos nagyon ki tudnak borítani ilyenkor. Esetleg van valakinek valamilyen tippje, ami bevált és használható? Nagyon el vagyunk már keseredve a párommal!

p.s.: az alap, halk csipogás nem zavaró, sőt jó érzés. Az éles sípolásról és berregésről van most szó!

Értelmes válaszokat várok! Köszönöm!

2012. okt. 4. 23:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Semmi baja sincs.Minden nap kiveszem, rengeteget szalad, egy deka zsír nincs rajta.Kinyújtva majdnem 40 centi hosszú, a feje nem fér bele a tenyerembe.Hatalmas hím, én sem tudtam, hogy ekkorát veszek, mert kicsinek ő volt a legszottyosabb az alomból, de a színe megtetszett, és megsajnáltam.Nem kell rögtön rosszra gondolni, ha egy állat a megszokottnál testesebb. :)
2012. okt. 6. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!