Nyuszi ketrec körül rengeteg légy van. Mit tehetnék a legyek ellen? Vmi hatásos módszert tudtok? Utálnak vmi növényt. Vagy vmi?
Figyelt kérdés
köszi a válaszokat!2012. jún. 8. 15:05
1/7 anonim válasza:
Lehet kapni egy szalagszerű valamit, amibe beleragadnak a legyek, repülő rovarok. Igen 500 forint, és van benne vagy öt darab. Én is akasztottam az istállóhoz, aztán szemlátomást tűntek el legyek. Persze azért repkedtek, de nem hemzsegtek
3/7 anonim válasza:
Igen a mindennapi takarítás szerintem is fontos lenne főleg hogy jön a nyár meg a meleg. És az alomra rakj szénát, vagy füvet mert az átereszti a vizeletet és nem abban tapos a nyulad, amikor WC-zni megy. Esetleg domestoszal pucold ki a ketrecet hetente két hetente, de utána jól öblítsd is ki.
4/7 anonim válasza:
olyan erős vegyszereket, mint a domestos, nem ajánlják, inkább az ecetet, azt csak a végén nagyon alaposan kiöblítve, mrt irritálhatja a nyálkahártyájukat. Naponta takarítani, nem tudom, mire pisil? A miénk fapelletre, a legjobb a nedvszívóképessége, és a szagot is megköti. Egy helyre pisil?
5/7 anonim válasza:
a légypapír csak tüneti kezelés, jobb megszűntetni az okot :)
6/7 A kérdező kommentje:
abban nem fog taposni..ugyanis itt három szintes ketrecről beszélünk.. csak akkor megy le ha pisilni kell..:)kösz a válaszokat
2012. jún. 14. 20:40
7/7 A kérdező kommentje:
igen egy helyre pisil USB lapra:D
2012. jún. 14. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!