Mit lehet a denevérek ellen tenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Társas házban lakok, 3 emeletes a ház, és úgy döntöttek a denevérek, hogy itt röpködnek, és valami borzasztó irritáló hangot adnak. Most már 2 órája nyomják, és tavaly nyáron is hasonló volt, akkor nem hagyták alább hajnal 5-ig minimum. Lehet tenni valamit, vagy altatót szedjek?2012. máj. 25. 22:54
1/7 anonim válasza:
Majd megszokod. Én környékemen már őshonosnak számít a denevér mert már évek óta itt vannak a városba pedig nem kis városban élek. A környékemen egy tucat szám vannak, és a padlásomon is tanyáznak egy páran. Én már teljesen hozzájuk szoktam.
2/7 A kérdező kommentje:
De csipognak mint az állat, 3 órája. Elaludni nem lehet, mert ezeket kell hallgatni. Kösz a választ amúgy!
2012. máj. 25. 23:52
3/7 anonim válasza:
most nemazért, de nem bőven az emberi fül feletti frekvencián kommunikálnak?
4/7 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, de borzasztó irritáló "sipítozás" van.
2012. máj. 26. 00:08
5/7 anonim válasza:
Van olyan hangjuk is, ami hallható az ember számára.
Most lehet, hülyeséget mondok, de van az az ultrahangos rágcsálóriasztó, hátha hatásos lenne. Vagy lehet, hogy csak még jobban vonzaná őket?
6/7 anonim válasza:
Jajj,nálunk is ez ment évekig! Nem elég a ciiripelő hangjukat hallgatni, hozzánk már legalább 3x bejött a lakásba is az ablakon! Hát félelmetes volt! Nem mertem este kinyitni az ablakot,nehogy bejöjjenek. Majd külső felújitás lett a házon,igy már nincsenek a ház közelében,de néha még hallani a ciripelést.
7/7 anonim válasza:
Mi családi házban lakunk, közel 60 db költözött be a padlásunkra. Baromi idegesítőek és hangosak voltak, továbbá mindent telekakiltak. Vettünk vadriasztót és bekapcsoltunk nekik egy rádiót. Nem zenét hallgattatunk velük, hanem a rádiót egy olyan frekvenciára állítottuk be, ahol nincs adás, hanem egy fülsiketítő sípolás félét lehet hallani. 1 hét után megunták és elköltöztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!