A kosorrúaknál egyenként is leereszedhetnek a fülek? Illetve a kicsik is kajlák maradnak, ha a bak nyúl az? Valami genetikai szépséghiba is állhat a bak nyúl fül helyzete mögött?
Szerintem még lekonyulhatnak.
Amikor az enyémet megvettem,akkor volt 10 hetes,az egyik füle lelógott,a másik nem.Érdekesen nézett ki,de nagyon megszerettem már az első percben.:) Akkor mondta a tenyésztő,hogy az övé is le fog konyulni,csak még kell neki egy kis idő.
Hazahoztam,másnap reggelre már jobban meg volt törve a fülecskéje.Két nap múlva már "normálisan" lógott neki.
Emlékszem,mondta a tenyésztő,hogy simogatással rá lehet a konyulásra segíteni.Én nem mertem,mert féltem,hogy fájna neki.
Van származási lapod a bak nyúlhoz?
Gondolom nincs. Csak reménykedhetsz, hogy nem keverék a bak nyuszid, mert akkor most lehoztál tőlük jó eséllyel egy hibás fogállású almot, ha ez így van, akár életük végéig vágatni kell a fogaikat, amik különböző időpontokban jelentkezhetnek náluk.
Miért szaporítasz? :(
Tenyésztőtől vettem a bak nyulat, papírja nincs. De egy másik tenyésztő megnézte a fogait és azt mondta fajtiszta.
Simogatni mi is szoktuk a füleiket és néha pár percre úgyis marad. Mindenesetre köszönöm a válaszokat, reméljük, majd lekonyulnak azok a fülek, ha meg nem, így is édesek.
Megnézte a fogait és fajtiszta?
Bocs, de téged átvágtak. Nem fogra megy (és egyébként sem fajtiszta, hanem fajtatiszta). Az az ember, aki pedig származási lap nélkül ad el nyuszit, nem tenyésztő, hanem szaporító. Pont úgy, mint te :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!