Segítség, hogyan vegyem rá őket?
Van egy fekete nyulam, aki oroszlánfejű, és házinyúl keverékű.Csak már 4. hónapja van kint a mamáéknál, mert nálunk, büdös volt, (szüleim szerint) Mert nem volt egy rohadt wc-je, és meg kellet tőle válnom, és egy tengerimalacom van helyette, de nagyon fáj a szívem, hogy hogy tehettem, hogy megváljak tőle, és vissza akarom hoznia panelba, máemint hozzánk!!!! Nagyon hiányzik!!!!!!!!
Anyáék azt mondták, hogy egy igazi törpenyúl lesz inkább, de én csak őbelé "szerettem" bele, pedig már számtalan nyúl volt már nálam, csak hát anyáék nem engedik vissza, és az lenne a kérdés, hogy hogyan vegyem rá őket, hogy visszakapjam szegénykémet???
Tudom, hogy hülye voltam, kérlek ne cikkizetek, megkaptam a sorstól a magamét!!!
A válaszokat előre is köszönöm!!
:(
Mond azt anyádéknak, hogy a nyúl nyert a lottón egy nagy összeget.
Akkor vissza fogják engedni.
Szerintem inkább szerezz egy malacot a mostani mellé, mert ők ketten szeretnek lenni!
A nyuszihoz meg járj sűrűn, a mamádék is örülnek, ha gyakrabban mész hozzájuk!
Ha már volt nálatok a nyuszi, és a szüleid szerint büdös volt, akkor hiába próbálod nekik magyarázni, hogy nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!