Mi a legnagyobb nehézség a nyúltartásban?
A reggeli ketrecrázás, meg az ásás helyett találhatna más hobbit is magának.
A legnagyobb nehézség megértetni vele, hogy mindig te vagy a főnök!
Én is a reggeli ásástól kapok agybajt! :D Arra ébredek minden egyes nap, hogy a kis drága a sarokban tépi a rácsot és ásni próbál. Látszik a kis szemein, hogy élvezi a bosszantásomat. :P
Aztán amikor beszórok neki tápot, hogy hagyja már abba, akkor sz*rik rá. Na de mindegy, akkor is jópofa nyuszi. :)
nem kell télire beadatni a szunyogcsípés elleni oltást .. mivel télenek nincsenek szúnyogok így nem valószínű hogy baja lesz de kora tavasszal már márciusba adasd be neki az elsől és rám 2-3 hétre kell az ismétlőt így biztosan kialakul a védettség
a ketrecrázás ahogy látom minden gazdi agyára megy .. pedig azt hittem csak az én kis nyuszikám ilyen rossz :) nekem általában hajnalba csak akkor rázza a ketrecet hogy ha éhes olyankor adok neki enni és szavát se lehet hallani míg föl nem kelek :) éjjel persze kapar meg iszik és a golyós itató elég hangos de igy 6hónap után már felsem ébredek rá teljesen hozzászoktam az éjjeli életéhez. ami még fontos hogy az ágyra, folterba ne engedd fel, ha nincs ivartalanítva akármilyen cuki hogy ott van melletted amint nemfigyelsz ugrik és pisil :) de ecetes vizel kijön a szag de akkor se kellemes .. :) ja és az éjjeli zörgéshez még nálunk hozzátartozik hogy nem műanyag szénatartó van hanem fém így mikor intenzíven rángatja a szénát azt is lehet hallani és igazából minden megrág ami az útjába kerül szó szerint, füzetek, vezetékek, ruhadarabok, zacskó akármi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!