Magammal vihetem?
Hát... Ha otthon lehet hagyni, inkább hagynám. Ha mindenképpen vinnéd, akkor szállítóba, de a ketrecét is vigyétek. sok víz és kaja, szárazkenyér nyalósó... stb. minden luxust rakj be neki, hogy ne ártson meg. És sokat játssz vele.
Felpontozást elfogadok.. (:D)
Inkább hagyd otthon, és oldd meg, hogy valaki átmenjen megetetni, vizet adni neki és kitakarítani. A nyuszik (az enyém legalábbis) borzasztóan retteg, ha utazni kell. Busszal még érthető is, de az autót sem bírja. Pedig a kocsiban kiveszem ölbe, simogatom, de úgy is csak remeg és elbújik. 1 órás utazásra vittük el, amikor 1 hétre kimentünk a nyaralónkba, és ott ugrándozhatott a kertbe stb.
Viszont most már nem utaztatom, ha nem muszáj. Mi is holnap megyünk Németországba 4 napra, és iszonyúan fog hiányozni nekem ez a kis lökött, de tudom, hogy nem bírná ki a 7 órás utazást, úgyhogy marad itthon, és tesóm fogja etetni addig.
Ha megoldható, hogy otthon legyen és figyeljen rá valaki, tényleg jobb nem vinni..
Utazott már többet a nyuszid? Az se mindegy, hogy azt hogy viselte.
Az enyém spec utál utazni, remeg utána, mint a nyárfalevél. Ismerősöm nyuszija meg annyira stresszelt egy hosszabb út után, hogy bélleállása volt. De ez nyúlfüggő, valamelyiket kevésbé viseli meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!