Mit tegyek? Nem sokára költözünk! Van egy kutyám akit nagyon szeretek, de sajna nem vihetem magammal mert panelba megyünk!
Nincs hozzá szokva a benti élethez, sem a fürdetéshez! Nem akarom itt hagyni magára! Anyám nem foglalkozna vele, mert ő sem lesz itthon, 2 havonta jár ki külföldre! Üres lesz a ház, csak a kutyám marad itthon egyedül! :S
Én a párommal költözök! :) Itt hagyjuk anyámat! És a kutyámat! :( Bár az utóbbit nagyon nem szívesen! De a párom utálja bent őket! A szőre is nagyon hullik és én sem szívesen tartok magam mellett úgy állatot, hogy nem tiszta és ki tudja miket szedett össze kint az udvaron! :S
Ötletek?
nincs ötlet.
A kutya a tied,felelősséget vállaltál érte. Nincs olyan,hogy nem viszed.
bocs, de amikormegismert gondolom kutyával ismert meg. Mehetne is az a hapsi aki azt akarja,hogy váljak meg a kutyámtól.
Legközelebb a gyereket akarja majd elhagyni?
Előszőr is! Nem kérek ki oktatást!! És ne merészelj ilyeneket mondani nekem hogy a babánkat is elhagyná! Gőzöd nincs ki vagyok, és milyen az életem! Addig nekem ne osztogasson senki észt! És nem az a típus vagyok aki megunja az állatait és kidobja... stb.
De a szőre is nagyon hullik és már írtam, hogy sem szívesen tartok magam mellett úgy állatot, hogy nem tiszta és ki tudja miket szedett össze kint az udvaron!
hullik a szőre? és nem tiszta?
Mosd meg és fésüld. Mit gondoltál amikor megvetted,hogy mindíg kölyök marad? és ha öreg lesz és beteg és naponta hány akkor mi lesz?
Igaza van az előzőnek, nincs mit kérdezned,találj neki egy rendes gazdit.
Semmi esetre sem fogom az utcára dobni! Egyesek már fölakarják kötni magukat, mert kérdeztem valamit! :S Én is szeretem az állatokat, na de túlzásba nem kell esni!Fura, hogy ezt pont én mondom, mert a mai napig van, hogy megsiratom a régi vagy a mostani állataimat!(20évesen)
És többet jelentenek számomra mint az emberek! Mert ők feltétel nélkül szeretnek minket!...
De azt nem vagyok köteles tűrni, hogy ok nélkül leminősítsenek! Mi az, hogy a gyerekünket is elhagyná? Ez valahogy szíven ütött, azért reagáltam kicsit keményebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!