A hörcsögöm mostanában furcsán viselkedik. Miért lehet ez?
Hát elég kövér. Sőt, nagyon. mert mindig sok kaját adok neki, nem naponta keveset, mert félek, hogy elfelejteném. Futtassam többet a gömbben? Vagy szerintem átállok erre a napi adagokra..
és a második kérdésem: Nem akar kijönni. megfogom, és kiugrik a kezemből. nagy nehezen kétszer kiszedtük, kajával, de furcsa, akkor is. a kövérsége miatt is aggódok, de ez is.. :( mi ez? miért csinálja? volt 1-2 nap, hogy nem játszottam vele suli után, de sosem egymás után volt!! minimum minden 2. nap kiszedtem, persze többször is. Lehet ez neki valami depresszió? vagy más hasonlók?
Kérlek válaszoljatok! Hálás lennék!
Ja, és lány, aranyhörcsög, és a ketrece ilyen: [link]
Nemrég csináltunk bele egy kókuszhintát. annak lerágta a kötelét. Ez össze függhet vele? Lehet valami stresszelés, vagy valami?
Köszönöm szépen!! Egyedül van, hát.. olyan 4-5 hónap körüli. de szerintem lehet hogy kevesebb is. Amúgy sosem erőszakkal szedem ki, régen is így szedtem ki, és akkor nem volt ilyen. majd este ha fent lesz, kitakarítom, és napi adagokat adok.
És akkor majd a gömbbe rakom. Köszi! még várom a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!