Kitettem a hörcsögöt a teraszra az akváriumban, és elmentem otthonról. Mire hazaértem nem találtam sehol. Ilyenkor nem jön vissza vagy hogy lehetne megtalálni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 12:48
11/21 anonim válasza:
szerintem már rég elkalandozott vmerre. Nem megy vissza.
12/21 anonim válasza:
Akkor nem zuhant szerencsére... nézz szét a közelben és tényleg rakj ki sajtdarabokat. A höriknek a kaja a mindenük! Hátha megtalálod.
13/21 A kérdező kommentje:
ok azért kösz
2009. júl. 30. 13:14
14/21 anonim válasza:
Az enyém mikor eltünt a nyomtatóba ment nézz körül kis jukakba hátha ott alszik és én az almára meg a répára szavazok csalogatónak
15/21 anonim válasza:
Hát őszinte leszek nem valószínű, hogy megtalálod. Vagy meghalt vagy már messze jár. De ha él is az is csak idő kérdése. Elkapja valami állat, rálépnek. Én is elszöknék ha kiraknának ilyen melegben...
16/21 A kérdező kommentje:
meglett!!
2009. júl. 31. 17:57
17/21 anonim válasza:
Nagy szerencséd van! Legközelebb légy óvatosabb
19/21 A kérdező kommentje:
kint a garázsban,kösz a tippeket
2009. aug. 2. 18:21
20/21 anonim válasza:
Nekem nem 1 szer mászott ki a hörim a terráriumból de hála hogy félt leugrani a polcról és így mindig meglett azóta már készítettünk a terráriumnak tetöt h ne tudjanak elzökni am te tényleg nagy mázlista vagy h meglett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!