Kitettem a hörcsögöt a teraszra az akváriumban, és elmentem otthonról. Mire hazaértem nem találtam sehol. Ilyenkor nem jön vissza vagy hogy lehetne megtalálni?
ilyen volt velem is, sajnos az enyém félrelökte valahogy a rácsot az akvárium tetején, elszökött és zuhant 3 emeletet:(
Remélem a tied nem így járt...nyitva volt az ajtó? be tudott menni a lakásba?
Nem értem hogy lehet ennyi felelőtlen állattartó. Hány éves vagy egyáltalán? Ha elmész otthonról hagyd a lakásban az állatod, ugyanis kint hőségriadó van, ráadásul terráriumban tudod hány fok lehet????
Nem tudom, hogy emeleten laksz-e vagy földszinten, de ha emeleten, akkor méginkább nem értelek... Egy hörcsög simán ki tud szökni a terráriumból, simán lezuhanhatott a teraszról... nézz szét alaposan!
Esetleg elvihette valami madár, ha hozzáfért.
Utolsó vagyok.
Rakj sok-sok helyre sajtdarabkákat, és maradj csendben. Várj, amíg előjön a sajtszagra és akkor kapd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!