Az utcai patkányokon lehet kísérletezni?
Figyelt kérdés
Ne értsetek félre én nem akarok velük, csak azért vagyok kíváncsi mert ugye ott van az Auchanban, a Tescoban is a patkányméreg.2012. szept. 2. 09:40
1/9 anonim válasza:
Az nem kísérletezés, egyszerűen csak ki akarják irtani őket.
2/9 A kérdező kommentje:
De gyakorlatilag ha megölheted, akkor kísérletezhetsz is rajta. Nem?
2012. szept. 2. 10:08
3/9 anonim válasza:
Igazából lehet. Elkapod csapdával nem fog senkinek sem hiányozni.
4/9 anonim válasza:
Azért az állatvédelmi törvény rájuk is vonatkozik. Az pedig az állatkísérleteket szigorúan szabályozza. Ha azoknak megfelel a kísérlet, akkor viszont nem felel meg az állat. A kísérleti patkány, méreg drága, steril, meghatározott genetikájú jószág.
Szóval az egyetlen kísérlet, ami fenyegeti őket, az a kiírtásukra irányul, és többnyire kudarccal végződik.
5/9 anonim válasza:
Jó, persze, úgy lehet, mert senkihez nem tartoznak, de attól függetlenül az még állatkínzás. Amúgy már csak azért sem lehet mert ezek ezerféle betegséget és élősködőt hordoznak, a kísérletekhez pedig steril körülmények között kitenyésztett kell. De mit akarsz velük csinálni?
6/9 A kérdező kommentje:
Semmit nem akarok, csak kíváncsi voltam. Esetleg akkor, ha biokémikus leszek, de
2012. szept. 2. 13:02
7/9 A kérdező kommentje:
amúgy ügyvéd akarok, azt maximum mellékállásba csinálnám hobbiként. :)
2012. szept. 2. 13:03
8/9 A kérdező kommentje:
*ügyvéd akarok lenni
2012. szept. 2. 13:03
9/9 anonim válasza:
De vannak olyan kísérletek, ahol ugyanúgy megfelelnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!