Honan rakjak be a hörcsögömnek homokot vegyek? Vagy az uvarról is vihetek be?
#8 vagyok
Debrecenben a Piac utcán a Tropical Fish-ben van 480 Ft/kg-os kimérős homok. Egyébként igen, bárhová postázza. (én is debreceni vagyok)
Az internetesnél az árak: (a legkisebb kiszerelés 5 kg)
5 kg homok = 1.250 Ft + posta 1.115 Ft
10 kg homok = 2.500 Ft + posta 1.115 Ft
15 kg homok = 3.750 Ft + posta 1.115 Ft
20 kg homok = 5.000 Ft + posta 1.690 Ft
Nekem megéri, mert csincsillám van, és a homok mellett csincsilla tápot is rendelek, úgy, hogy közben a postaköltség nem változik. Ennél az árnál, ha csak homokot rendelsz, 473/kg. Szóval szerintem boltban a 480 jobb.
egy hörcsögnek nem kell homok, teljesen hazavágja az légzőrendszerét. te se szereted a port és a homokot szaglászni egész nap...pláne aludni rajta, vagy abban fötörni az orroddal.
szerezz be forgácsot vagy lehet már kapni kukorica csutka bigyót is, az is tökéletes. én most télire szalmát fogok neki hozni ismerőstől. persze széna is fontos, hogy legyen előtte szereti megrágni meg jó hőszigetelő ha hűvösebb van.
A hörcsögöknek NEM SZABAD homokot adni!!!
A csincsillák fürdenek homokban!!! Nem véletlenül CSINCSILLA FÜRDETŐHOMOK a neve!!!
A hörcsögök nyalogatással tartják tisztán a bundájukat!!!
Semmiképp ne tegyél be homokot a hörcsögnek!!!
Valószínűleg már nem aktuális de azért leírom hogy:
A hörcsögnek igenis kell homok de nem mint alom, hanem mint játék és tisztálkodóhely. Egy rama margarin félig töltve csincsilla homokkal. Az valóban merő hülyeség lenne ha a lakhelyére forgács vagy papíralom helyett homokot tennénk. De gondoljunk csak bele, minden ismert hörcsögfaj a sivatagból származik. Akkor hogy a ....ba ártana neki a fürdetőhomok?
Jesszus, miket írok :D
*egy rama margarin doboza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!