Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mondja meg a frankót valaki....

Mondja meg a frankót valaki. Kell a hörcsögnek viz vagy nem? Mindenki mást mond. Az elmúlt egy évbe 2 hörcsögöm is hamar meghalt mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 16:51
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:

én adtam a hörimnek vizet, 1-2 hét alatt el is fogyott neki rendszeresen a golyós itatóból! :) am másfél évet élt, nagyon megsirattam amikor meghalt, bár szerintem természetes halála volt.

ui.: azokkal meg ne is törődj akik goromba válaszokat írnak! ez a rovat azért van, hogy az emberek kérdezhessenek arról másokat, amit nem tudnak. nem kell azért leszídni másoknak, hogy te ezt nem tudtad! :)

2013. ápr. 25. 18:18
 32/34 anonim ***** válasza:
mindig kell nekik víz! 2naponta cserélni kell, ha meg nem iszik akkor is muszáj innia, én úgy szoktam hogy az ujjamra teszek kis vizet és "tessék meginni höri úrfi, nincs mese"!:D (de gy ne sokat, és ha nagyon nem kéri akkor hagyd!)
2014. ápr. 23. 14:55
 33/34 anonim válasza:
még szépü hogy kell neki !! te is iszol vizet nem??? minden élölénynek szüksége van a vízre. A höriknek erre az eggyik legjobb megoldás az őnitató akkor iszik amikor szeretne!
2015. júl. 6. 10:55
 34/34 anonim válasza:

Még szép, hogy kell te is vizet iszol vagy nem ???

Szüksége van a vizre vegyél neki önitatót és akkor annyit iszik ammennyit szeretne. Igaz hogy a hörcsögök nem isznak sokat de ha nem kapnak olyan gyümölcsöt ami elég vizet tartalmaz akkor szükségük van a vizre meg amugy is jobb ha mindig van mit innnia.

2015. okt. 29. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!