Mondja meg a frankót valaki. Kell a hörcsögnek viz vagy nem? Mindenki mást mond. Az elmúlt egy évbe 2 hörcsögöm is hamar meghalt mi lehet az oka?
Több oldalt elolvastam én is, a témával kapcsolatban kerestem a választ, de nem egyértelmű, hogy kell-e víz vagy sem. Azt írják, hogy kinyeri a zöldekből... Ettől függetlenül én is adtam az összes eddigi hörcsögömnek. Voltaképpen te adtál nekik vagy sem?
Nem lehet, hogy más az oka a haláluknak? K-betűs növényektől elpusztulnak, a burgonya sem jó állítólag, ill. a hűtőből sem adhatsz nekik zöldséget. Mit ettek?
Adtam nekik vizet de csak az utólsó 2 napba semmi k-t nem kaptak se a hütöből és kimodottan höriknek való tápot kapak [link]
Ez volt az otthonuk.
Lehet a víz hiánya is az oka... Csak találgatni tudok. De lehet, hogy huzatban voltak, vagy túl meleg, vagy túl hideg volt... Valami olyasmit keress, ami mindkét esetben azonos volt.
Ne figyelj a negatív válaszokra... :)
Az a baj hogy sokan elolvassák a hörcsögös oldalakat és az alapján azt hiszik hogy nem kell neki víz.
És amennyiben nagyon odafigyelsz hogy rendkívül lédús és naponta friss gyümölcsöket kapjon akkor valóban nincs is!
Sajnos részben egyetértek Zolival mert nagyon félrevezetőek ezek az oldalak ha nem jól olvassa az ember őket!
Hisz a legtöbben akkor száraz kaját adnak nekik és némi gyümölcsöt! A gyümölcs meg akár több napot aszalódik bent nekik. És akkor ugye valóban szomjanhal.
Szóval a víztelenség csak akkor áll meg ha lédús gyümölcsöt adsz neki és azt naponta frisset adsz nek. Hisz ugye menet közben kiszárad és akkor megint ugyan ott vagy...
Az állatkereskedők meg valóban idióták...
Nyáron, melegben a 40 fokban valóban még jobban oda kell figyelni!
Inkább tegyél oda nekik vizet minthogy ne legyen semmi!
17-es
Most nem akarlak én is nagyon leszurni de részben egyetértek Zolival(bár némileg bunkón írt) hisz itt egy állat életéről van szó!
Ha szerinted ne törődjön a negatív véleményekkel akkor szerinted hogy lehet felelős állattartó?
Én azt pozitívnak veszem hogy itt megkérdezte hisz látszik hogy szeretne felelő állattartó lenni! és nem hiszem hogy sokat ér azzal hogyha azt mondjuk nem az ő hibája és mindent jól csinált...
És nem hiszem hogy ezt várja tőlünk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!