Mondja meg a frankót valaki. Kell a hörcsögnek viz vagy nem? Mindenki mást mond. Az elmúlt egy évbe 2 hörcsögöm is hamar meghalt mi lehet az oka?
9-es Zoli
Szerintem nem kell ennyire haragosnak lenned.
Pont azért írt ide mert sok a félrevezető információ.
Megértem hogy felháborodtál de a kis állatokon ez már nem se4gít és szerintem a kérdező sem hibás hisz ha valamit mond neki egy állatkereskedő akkor azt az ember elfogadja...
Ugyanakkor most már remélhetőleg jobban figyelhet rájuk.
Nem-nem... félreértettél. Egy malomban őrlünk. A negatív hangvétel a nem kívánatos ill. a negatív emberek. Én is úgy vélem, ha valaki feltesz itt egy kérdést, akkor minden válaszért hálás, akár neki tetsző, akár neki nem tetsző az a válasz.
Valaki írta, hogy megerjed a zöldség a melegben. Olvastam erről én is, reggelente ki kell venni a maradékot.
Olvass még utána a témában, nehogy a következő hörid is idő előtt elpusztuljon.
Én nem is értem honnan jött ez a hülyeség.
Kinyeri a vizet belőle, persze. Csak ez kb. olyan mint amikor a sivatagban eltévedt a kaktuszból facsarja a lét, és az tartja életben.
én adok neki és amikor haza hoztuk egyből inni kezdet.
És nem lehet az az oka hogy valami belső sérülésük volt?
Persze,hogy kell nekik!
Én mindennap adtam neki valami zöldséget vagy gyümölcsöt,de így is volt benn neki víz!
Természetesen kell neki is víz.
Kisállat kereskedésben tudsz neki venni itatót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!