Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mondja meg a frankót valaki....

Mondja meg a frankót valaki. Kell a hörcsögnek viz vagy nem? Mindenki mást mond. Az elmúlt egy évbe 2 hörcsögöm is hamar meghalt mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 16:51
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
A help.s.hu most irta egy hölgy hogy soha nem adott a hörinek vizet és 2,5 évet élt.
2012. aug. 23. 17:47
 22/34 anonim ***** válasza:

9-es Zoli

Szerintem nem kell ennyire haragosnak lenned.

Pont azért írt ide mert sok a félrevezető információ.

Megértem hogy felháborodtál de a kis állatokon ez már nem se4gít és szerintem a kérdező sem hibás hisz ha valamit mond neki egy állatkereskedő akkor azt az ember elfogadja...

Ugyanakkor most már remélhetőleg jobban figyelhet rájuk.

2012. aug. 23. 17:50
 23/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a támogatást tényleg nem azét vagyok itt mert hidegen hagyott a kisállatok halála ha lesz még kis rágcsálóm már tudni fogok és nagyon sajnálom hogy ehhez ez kellet.
2012. aug. 23. 17:52
 24/34 anonim ***** válasza:

Nem-nem... félreértettél. Egy malomban őrlünk. A negatív hangvétel a nem kívánatos ill. a negatív emberek. Én is úgy vélem, ha valaki feltesz itt egy kérdést, akkor minden válaszért hálás, akár neki tetsző, akár neki nem tetsző az a válasz.

Valaki írta, hogy megerjed a zöldség a melegben. Olvastam erről én is, reggelente ki kell venni a maradékot.

Olvass még utána a témában, nehogy a következő hörid is idő előtt elpusztuljon.

2012. aug. 23. 18:06
 25/34 A kérdező kommentje:
Kivettem a zöldséget.
2012. aug. 23. 18:08
 26/34 anonim válasza:
minden ilyen állatnak kell tengeri malcnak ,nyuszinak ahogyan a hörcsögnek is sajnos régen én sem adtam az enyémnek nem is élt sokáig.. jó mert kinyeri a gyümölcsökből a vizet de az nem elég
2012. aug. 24. 12:13
 27/34 anonim ***** válasza:

Én nem is értem honnan jött ez a hülyeség.

Kinyeri a vizet belőle, persze. Csak ez kb. olyan mint amikor a sivatagban eltévedt a kaktuszból facsarja a lét, és az tartja életben.

2012. aug. 24. 16:25
 28/34 anonim ***** válasza:

én adok neki és amikor haza hoztuk egyből inni kezdet.

És nem lehet az az oka hogy valami belső sérülésük volt?

2012. aug. 25. 19:00
 29/34 anonim válasza:
persze,h kell,ha lehet mindennap tegyél be neki friss vizet..
2012. aug. 26. 11:25
 30/34 anonim válasza:

Persze,hogy kell nekik!

Én mindennap adtam neki valami zöldséget vagy gyümölcsöt,de így is volt benn neki víz!

Természetesen kell neki is víz.

Kisállat kereskedésben tudsz neki venni itatót!

2012. szept. 18. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!