A kisállatkereskedésekben nem nemek szerint kéne szétválogatni az állatokat?
Figyelt kérdés
Nem messze tőlünk van egy kisállatkereskedés. És én úgy tudtam,hogy ilyen helyeken nemek szerint szétválogatják őket. Viszont az említett helyen össze vissza szaporodnak az állatok. Sokan vannak egy helyen,kaja,víz nincs előttük,búvóhelyük sincs. Egy csomó kisegér, kopasz t.malac, degu meg minden volt. Volt egy kicsi dzsungáriai,nagyon picike volt, mármint nem korra,hanem méretre gondolok. Eddig vele voltak a tesói meg az anyja. Nem tudom most hová lettek. Szerintem nem épp egy ideális hely a felnevelésükre. Mit tehetnék?2009. júl. 24. 15:45
11/12 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mindenképpen próbálj tenni valamit, mert semmi veszítenivalód nincs:)
(előző)
12/12 anonim válasza:
Az egyik állatkereskedésben is össze-vissza vannak.A fiúk öldökölték egymást.Másnap mentem és egy a halálán volt.tiszta vér volt zilált,és egyre csak cskódott le a szeme:(
szánalmas mlynek az emberek mostanság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!