Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mennyi időnek kell eltelnie...

Mennyi időnek kell eltelnie két vemhesség között?

Figyelt kérdés
Vannak dzsungáriaim, és most volt az egyik párnak 6 kölyke. Az első almuk volt. Nagyon szépen felnevelték őket, vasárnap lettek leválasztva. Most a hím és a nőstény is külön van téve,mert úgy hallottam,hogy a nőstény szervezetének regenerálódnia kell,mielőtt új alom születne. Az lenne a kérdésem,hogy mennyi a "pihentetési idő"?( Ne aggódjatok, nem lsz verekedés,mert minden nap találkoznak kint a szobámban, de csak ha figyelni tudok rájuk.)
2009. júl. 23. 15:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én a hörcsögeimnek 2 hónapot szoktam hagyni.

És az enyimek mindig külön vannak. :)

2009. júl. 31. 02:27
 12/15 anonim válasza:
Az enyémek mindig együtt voltak, meg is volt az eredménye, folyamatosan fialt az anyuka (volt, hogy havonta), nem regenerálódott egyáltalán. Volt, hogy egyszerre 32 kicsink is volt, egyszerre világra hozott 9-10 kicsit, de még az előzőek is ott voltak mellette. Nem bántott soha egy kölyköt sem se az apa, sem az anya.
2009. júl. 31. 12:19
 13/15 anonim ***** válasza:
a szülés után szét kell választani a nőstényt és a hímet, mert a him képes megenni, megölni a gyerekeit.
2009. júl. 31. 12:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia! En vagyok az 1. es a 2 valaszolo.

Mi mindig kulonvalasztjuk, miutan kiszeretkeztek magukat.Az anyuka egyedul nevelgeti a kicsiket. Utanna, ha ujra akaruk kicsiket, akkor ujra ossze "eresztjuk" :)

Remelem egy kicsit tudtam segiteni.

2009. júl. 31. 14:02
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Tegnap újra összetettem a höriket, megtörtént a párzás is:) Tehát kb. 17-e körül lesznek meg a kicsik,ha vemhes lett:)

Nekem mikor meglettek a kicsik, akkor is együtt voltak a szülők,és még a szülés napján újra párzottak,de hálistennek nem lett eredménye. Utána nem is próbálkoztak:)

Szerintem azért az durva ha egyfolytában kölyök van. Én nem szeretném annyira leterhelni,meg különben is mit csináljak annyi hörivel:S

2009. júl. 31. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!