Mikor látható egy szíriai aranyhörcsögön a vemhesség?
Úgy értem hány nap után látszik már rajta, hogy akkor van-e baba a pociban vagy nincsen? Mert 5 napja párzott a hörim, és nagyon szeretnék babákat!!! Már egyszer születtek gyerekei még a nyáron és nagyon jó anyukának bizonyult, de sajna nem emlékszem, hogy pontosan mikor vettem észre, hogy vemhes. Most nagyon figyelek, és szorítok, hogy legyenek apróságok.
Ti is szorítsatok :)) És a válaszokat előre is nagyon köszönöm!!!
Hörcsög vemhesség kb. 16 napra tehető. Hamarosan látni fogod sztem, de előre szólok, hogy minden hörcsögfajta erősen szapora állat, így ha tenyésztésre adod a fejed, legyen hova elpasszolni.
Tapasztalatból írom, én is először a cukiságuk miatt akartam kishörcsögöket. Aztán mikor nem tudtam elpasszolni nyakamon maradtak, és persze szaporodtak. Persze sikerült szétválasztanom a hímeket a nőstényektől, jelenleg 5 ketrecen osztozik 17 hörcsög...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!