Az egyik egy ivartalanított 1 éves hím,a másik 3 hónapos ivaros hím!Imádom őket és mindent megadok nekik,nem lehet ezzel gond!Csak azt nem értem amikor makacsul ők akarnak lenni a főnökök és már megneveltem az egy évest mégis ha nem az van amit ő akar fúj rám és ha hozzáérek keményen ,méregből belémkap!A kicsi dettó!Nem értem mert már volt előttük görim,és ő egy angyal volt,még csak rám sem fújt soha!Valaki mondja meg miért csinálják ezt velem,és hogy tudok ezen segíteni?????????Köszi!!!
2009. júl. 20. 16:20
1/7 anonim válasza:
Én nem értek hozzá, de 1 barátom igen, tőle kértem segítséget. Bemásolom mit írt:
"ugyanúgy mint a kutyáknál a görények is meg kell mutatni hogy te vagy a falkavezér.fel kell pofozni. hogy tudja hogy nem ő irányít"
Remélem segítettem.
2009. júl. 20. 16:48
2/7 anonim válasza:
Igen ígyvan. Mutasd meg nekik hogy te vagy a főnök, pöckölj rá az orrára ha megharap, ez nem fáj neki de kellemetlen, így tudni fogja h máskor nem szabad harapnia.
2009. júl. 20. 16:50
3/7 anonim válasza:
A verés soha nem megoldás... hogyha a kisbabád megharapja az ujjadat, őt is elvered??? mert kb annyira fogja fel mint az állat. A görények mivel még nem olyan rég vannak domesztikálva, ne várd el tőlük, hogy olyanok legyenek mint a macskák vagy a kutyák, rengeteget kell velük törődni naponta min 5 órát. Ha megharap akkor told az ujjad a szájába, és ez kellemetlen neki, de mégsem megalázó mint a verés, és leszokik róla egy idő után
2009. júl. 20. 19:28
4/7 A kérdező kommentje:
A játékos harapásokkal nincs gond!Csak a mérges harapásokkal!Mikor valamit nagyon akar, és én elveszem onnan,hogy pl. ne rágja meg a villanykapcsolót,akkor fújás éa utána rettenetes harapás!Már sokmindent kipróbáltam!Persze a verést én sem támogatom!
2009. júl. 21. 09:20
5/7 anonim válasza:
igaz nem volt görim de ha ilyen helyzetbe lennék mint te, rákiabálnék vagy lespriccelném vizipisztollyal.:D
2009. júl. 21. 11:06
6/7 anonim válasza:
nekem egy lány görim van.
Elelinte ő is harapott, de én mindig megpöcköltem az orrát, vagy ha nem tudtam elkapni, meglegyintettem a fejét. Nem "pofon vágtam", csak ellöktem a fejét, és ő ettől meglepődött... Egy idő után leszokott a harapdálásokról, mert tudja, hogy azzal ő sem jár jól.
Persze soha nem vertem meg, annak nem vagyok híve.
A játékos harapdálásoknál nem kapott pöckölést, így az maradt. De azt szeretem is, az nem fáj. Meg így a "görénypusziról" sem szokott le =)
2009. szept. 14. 20:26
7/7 anonim válasza:
ne pöcköld az orrát könyörgöm,azzal hergeled -.- te felcseszed magad te mit szólnál ha rácsapnának az orrodra?
ha harap fog meg ott a nyakánál fönt a bőrt és picit rángasd meg. Nem arra gondolok hogy úgy rázd,hogy kivágódjon az ablakon,csak egy kicsit, hogy tudja mi a rend. Párszor megcsinálod,nem kockáztatja meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!