Törpehörit össze lehet rakni egyneművel?
Kislány hörönk van, de szeretnék egy társat is, hogy ne érezze magát egyedül. Fiú nem jöhetszóba, nem akarom, hogy szaparodjanak.
Lehet lánnyal összerakni?
Amúgy kb. meddig élnek a törpehörcsögök?
Köszön a válaszokat! :)
Szia!
Ne rakd őket össze! A törpehörik remekül érzik magukat egyedül, nem hiányzik nekik a társ. Én az anyuka mellé megtartottam az egyik kislányát, több mint 1 évig éltek együtt, állandóan veszekedtek. 3 hete vannak külön, az első perctől kezdve élvezik, sosem keresték a másikat, élik az életüket, boldogok. Tegnap találkoztak, de fel sem ismerték egymást, és azonnal kezdődött a harc. Boldogabbak egyedül, komolyan mondom. Ha vesztek másik höri, annak előbb-utóbb az lesz a vége, hogy másik ketrecet is kell vennetek, mert nem fogják elviselni egymást. (Már feltéve, ha túlélik.)
Igaza van az előttem szóloknak!
A hörik egyedül szeretnek élni ha 2-en vannak 1 fiú 1 lány úgy nem verekednek de a 2 fiú 2 lány szét szedik egymást! Én már egyzser jártam így és megbántam! Azóta külön akváriumban vannak a hörcsögeim.=)
húúú köszönöm a nagyon hasznos válaszokat!
Akkor nem veszek másik hörit, marad a kicsi Emánulító egyedül :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!