Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Törpehörit össze lehet rakni...

Törpehörit össze lehet rakni egyneművel?

Figyelt kérdés

Kislány hörönk van, de szeretnék egy társat is, hogy ne érezze magát egyedül. Fiú nem jöhetszóba, nem akarom, hogy szaparodjanak.

Lehet lánnyal összerakni?

Amúgy kb. meddig élnek a törpehörcsögök?

Köszön a válaszokat! :)

2009. júl. 20. 11:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy 1-1.5 évig élnek, és nem tanácsos egyneművel tartani őket. Nekünk két lány volt, egyszerre születtek, testvérek voltak, és mikor ivarérettek lettek, az egyik véresre harapdálta a másik hasát, még jó, hogy nem ölte meg. És akitől kaptuk, az mondta, hogy lehet együtt tartani... Utána rögtön külön tettük őket. A törpehörik alapból sem társas állatok, szóval nem unatkoznak egyedül.
2009. júl. 20. 11:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
mi a legverekedősebbeket raktuk össze és belőlük lett a legjobb párocska..azt hittük azonos nemüek..aztán lett 9 kishörcsögük..csodás szülők váltak belőlük..egy utódjukat sem ették meg..a mai napig együtt a család nagy boldogságban..
2009. júl. 20. 12:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne rakd őket össze! A törpehörik remekül érzik magukat egyedül, nem hiányzik nekik a társ. Én az anyuka mellé megtartottam az egyik kislányát, több mint 1 évig éltek együtt, állandóan veszekedtek. 3 hete vannak külön, az első perctől kezdve élvezik, sosem keresték a másikat, élik az életüket, boldogok. Tegnap találkoztak, de fel sem ismerték egymást, és azonnal kezdődött a harc. Boldogabbak egyedül, komolyan mondom. Ha vesztek másik höri, annak előbb-utóbb az lesz a vége, hogy másik ketrecet is kell vennetek, mert nem fogják elviselni egymást. (Már feltéve, ha túlélik.)

2009. júl. 20. 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az előttem szóloknak!

A hörik egyedül szeretnek élni ha 2-en vannak 1 fiú 1 lány úgy nem verekednek de a 2 fiú 2 lány szét szedik egymást! Én már egyzser jártam így és megbántam! Azóta külön akváriumban vannak a hörcsögeim.=)

2009. júl. 20. 12:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Oh és hogy meddig él: az apuka törpehörim múlt héten halt meg, 2 és fél éve volt nálam.
2009. júl. 20. 12:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól tartják a hörcsögöt akár 3 évig is eléldegélnek! Ritka amelyik 3 évig él!
2009. júl. 20. 12:57
 7/7 A kérdező kommentje:

húúú köszönöm a nagyon hasznos válaszokat!

Akkor nem veszek másik hörit, marad a kicsi Emánulító egyedül :D :D

2009. júl. 20. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!