Törpehörit szeretnék, de nemtudom. Mi kell hozzá?
Régóta szeretnék már ilyen kis pici állatkát és végre eljutottam odaáig, hogy lehet is. Mit kell hozzá vennem? Gondolok itt.. a helyére, hogy miben tartsam. Aztán miteszik, milyen játékot vegyek satöbbi. Árak is érdekelnének!
Attól nem lesz baja, hogyha sokat játszok vele? Sokat simizgetem meg hasonlók..
Igazából csak egyet szeretnék, de mi alapján válasszak? És mekkorát/ milyen időset?
Előre is köszi.
hát előszöris ketrecben tartsd. de ne olyanban amibe beleszorulhat a fejecskéje mert akkor kidüllednek a szemecskéi és meghal.
etetni is kell.különben kidüllednek a szemecskéi és meghal.
simizgetni meg nemszabad.főleg akkor nem ha öreg mert elfeslik.
Szuper. Pont a Te pihentagyú válaszodra volt szükségem első... váó.
Esetleg valaki segítőkészebb?
Hasonló kérdés, olvasd el a válaszokat, hátha valamelyik segítségedre lehet! :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__1924784-h..
Törpehörcsög, aranyhörcsög.. Inkább csak méretben különböznek! Nekem jelenleg egy aranyhörcsögöm van. Őt jobban lehet simogatni, könnyebb megfogni, mert nem annyira pici mint a törpehörim volt. :)
[link] a cím ne tévesszen meg, balmenüben a fajokról, és ott dzsungáriai törpehörcsög, jól le van írva, már ha dzsungériait akarsz. Én a roborovski-t jobban szeretem, de nem sokban különböznek:) Illetve a kínai csíkos örcsög is nagyon aranyos, de ritkább.
Mindenképp tenyésztőtől szerezd be, ha írsz települést, lehet, hogy tudok arrafelé megbízhatót mondani.
A hörcsögök nincsenek oda a dögönyözésért, elvannak kézben, de nem fogják várni, hogy simogasd (mint egy degu vagy egy patkány, hogy húzza oda az ujjadat, hogy ott-ott vakargasd) csak hogy kivedd, engedd el futkosni. Egyedül kell tartani, szóval jó, hogy egyet akarsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!