Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Vettem egy egeret, és nemtudom...

Vettem egy egeret, és nemtudom mit kell vele csinálni?

Figyelt kérdés

már van mindene ami kell, de nem tudom mikor kell almot cserélni, és hogy mekkorára nő meg stb.

tudtok benne segíteni?

2011. aug. 24. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Kell egy kis ház szerű, tál, itató, bujkálók. Hetente teljes alom csere, 2 naponta pedig a piszkító sarok cseréje. Akkorára nő meg, amekkora egy egér.:)
2011. aug. 24. 18:08
 2/6 anonim válasza:
Attól függ, milyen egérke! Fehér egerek vizelete ammóniát tartalmaz és 4-5 nap múlva elég átütő szag keletkezik emiatt, a ketrecbe helyezett etetőtálakat és játékokat is esetenként levizelik, tehát legalább hetente tisztitani kell. Egyéb egérfajták pld. afrikai csikos fű (nekem ilyenek vannak) szerintem jobbak, mert nem ammóniás a vizeletük, 2 hetente akkor is tisztitani kell, mert a baktériumok elszaporodnak és megbetegedhetnek az állatkák. A méretük behatárolt, általában minden egérfajta egyforma méretű, kb. mint egy törpehörcsög....
2011. aug. 24. 18:10
 3/6 anonim ***** válasza:
27%
A dolgot bizd a cirmosra. :))
2011. aug. 24. 18:10
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. aug. 24. 22:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyszer én is vettem...A görényemnek nagyon is ízlett:):),de azért volt amikor én is tartottam:DDe aztán asszem hogy megették egymást legalábbis nekem ezt mondták...de allergiás vagyok rájuk sajna:(:(:(
2011. aug. 25. 02:54
 6/6 anonim ***** válasza:
nem biztos, hogy hetente kell tisztítani, attól függ, hogy mekkora helyen van. én a hörcsögeimet is 3 hetente tisztítom, mert hatalmas a helyük és nincs szaguk
2011. aug. 25. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!