A tengerimalacomat mikor vehetem föl? Tegnap kaptam
Figyelt kérdés
simogatom,etetem és a boldban is aszt monták hogy ő volt a legszelídebb meg akivel volt egy ketrecben2009. júl. 18. 15:40
1/7 A kérdező kommentje:
probálkoztam fölvenni de nem engedi:(
2009. júl. 18. 15:40
2/7 anonim válasza:
Várj vele egy hetet, amíg megszokja az új környezetet. Ilyenkor minden malac félős, ne stresszeld még te is. 1 hét után elkezdheted "magadhoz szelídíteni", de addig inkább hagyd a ketrecben.
3/7 A kérdező kommentje:
de addig ne is takarítsam az almot? mer ahoz ki kell venni szentem! és ma sok szénát megevett az nem baj? mer aszt mondoták mindig legyen előtte
2009. júl. 18. 15:50
4/7 anonim válasza:
Ha szelíd, nem menekül előled, akkor nyugodtan vedd ki. Nálunk is van olyan amelyik már az első nap kézben volt, de volt olyan is, akit hagytunk pár napig, mert nagyon kis félénk volt. Majd azért társat nem ártana mellé, mert jobb nekik, ha nincsenek egyedül. Széna állandóan legyen előtte, mert nagyon fontos az emésztésükhöz, hatalmas mennyiséget meg tudnak enni belőle, de ez az ami nincs korlátozva náluk.
5/7 anonim válasza:
Most láttam, hogy írtál kommentet.... Ha tiltakozik a felvétel ellen, akkor hagyd néhány nap. Beszélj hozzá, szokja a hangodat, simogasd, amikor pedig majd ki akarod venni, akkor mindig két kézzel, határozottan, de finoman fogd meg.
6/7 anonim válasza:
www.gemon.ro
Nagyon sok hasznos információt találsz itt a tengerimalaccal kapcsolatban, olvasgasd el.
7/7 anonim válasza:
Persze ha ki kell takarítani, akkor takarítsd. Széna mindig legyen előtte. Egy másik malac sem ártana, mert társas lények, de egyneműek legyenek a nem várt szaporulat miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!