Hogy győzzem meg a szüleimet, hogy tarthassak hörcsögöt?
Figyelt kérdés
Nagyon vágyom egy Dzungáliai törpehörcsögre de anyukám falra mászik az ilyen állatoktól!Nem merem feltenni a kérdést mert félek hogy nemet válaszol!Szerintem azzal fogok próbálkozni hogy névnapi ajándékként kérem!Csak az a baj hogy október 6.-án lesz a névnapom és az nagyon messze van még!Légyszíves írjatok tanácsokat hogyan tudnám meggyőzni anyukámat! 13/L2012. aug. 2. 16:20
21/35 A kérdező kommentje:
Sok sikert! :D Én is haladtam! Van valahonnan egy fölösleges ketrecünk a padláson ami nagyon tágas és megfelelne így nem kéne újat venni,és rákérdeztem hogy mért nem veszünk bele egy hörcsögöt,erre azt mondta mert ő hozzá nem nyúlna és fél tőle én meg mondtam hogy én gondoznám és azt mondta hogy még gondolkodik...na ez azért haladás!
2012. aug. 3. 12:45
22/35 anonim válasza:
naaa az tök szupiiiii!:D sok sikert! nagyon szurkolok neked:D
24/35 A kérdező kommentje:
Köszi! :D Te hogy állsz a naplóssal? Megtalálta anyukád?
2012. aug. 3. 14:00
25/35 anonim válasza:
én nekem sem engedte anyu a tengerimalacot,de a szülinapom alkalmából kaptam,csak mert ha nem kaptam volna akkor viszont kutyát kértem volna aminek nem nagyon örült volna....most más állattal próbálkozom várom a szülinapom,névnapo....:DD
26/35 A kérdező kommentje:
:D
2012. aug. 3. 15:13
27/35 anonim válasza:
sünis vagyok:D mééég nincs itthon anyu de bármikor hazaérhet fél 7-ig :D majd a bejárati ajtó elé megfordítva lerakom a földre,háthaaa elolvassa :D
28/35 A kérdező kommentje:
Remélem! :D
2012. aug. 3. 16:00
30/35 anonim válasza:
köszönjük:)) de én nem állok jól :S anyut nem lehet rávenni sehogy:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!