Hogy győzzem meg a szüleimet, hogy tarthassak hörcsögöt?
Szia,
Ugyan ebben a cipőben járok én is csak én sünit szeretnék kérni!Már mindent próbáltam,de semmi..lehet hogy én is névnapomra kérnék,ami szept.8-án van,de nemhinném hogy kapok..:( Aki tud nekem is segítsen légyszíves,ugyan ez a kérdés van bennem is!:)
13/Lány vagyok én is :)
kérdez:meg kell szerettetned anyudat az állatokkal! Mennyetek el együtt kutyakiállításra, vagy akár csak kisállatboltba, lovagolni... talán megváltozik majd a véleménye az állatokról!
1. kommentelő: mutasd meg, hogy felelősséget tudsz vállalni bármiért! vigyázz tesódra/unokatesódra.
unokatesód sincs? kár, hát akkor házimunka talán bejöhet..
Kérdező: állatkert, és nyuszisimogató? mutass neki neten vicces videókat hörcsögökről... így talán oldódik majd a feszültsége a rágcsálókkal kapcsolatban
Mutass anyudnak aranyos höris képeket és mondd el hogy mennyire nagyon szeretnél te is olyat.
Én patkányt akartam, lett is. Pedig annak sokkal rosszabb híre van és nagyon nem akarták. Azóta már családtag és mindenki szereti. Az is aki előtte félt tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!