Hogy győzzem meg a szüleimet, hogy tarthassak hörcsögöt?
Én is utálom a hörcsögöket, engem nem vennél rá sehogy.
A hörcsögökben meg nem tudom, mi a jó, megszereted, aztán 1-2 év múlva meghal..
Van egy elég (durva) Módszer, bár ezt nem ajánlom: megveszed előre, ezt az egyik legjobb barátnőm csinálta, megvette a terhes aranyhörcsögöt, eldugta a szekrénybe, aztán másnapra megellet, és megmutatta a szüleinek, és milyen érdekes, akkor rögtön beleegyeztek..
De mondom, ezt ne csináld, mert lehet, hogy visszavitetik az állatot!
Tehát én azt ajánlom, hogy reggel a szüleidnek csinálj reggelit, legyen ez a kedvenc reggeli, de az alábbiakat, amiket majd írni fogok, 3 napig csináld, és azután kérdd majd meg őket! Na , tehát akkor csinálj reggelit a köv. 3 napban, (nyalizz nekik),moss, söpörj, mosogass, takaríts, segíts pl apudnak lemosni a kocsit,és csináld azt, hogy egy új naplót fogj meg, és írd a címlapjára, hogy titkos , ne olvass bele, és azt írod a naplódba, hogy milyen boldog lennél ha lenne egy hörim, anyukádnak, és apukádnak mindig segítenél, a hörcsögödről mindig gondoskodnál, a pisis kakis részt naponta takarítanád, és ezt nyisd ki az írásnál, és rakd le a földre jól látható helyre és akkor biztos hogy anyud és apud beleolvas, és megy oda anyud visszaadni, akkor ha gyanús, akkor lehet hogy akkor egy kicsit megenyhül...
Bocsi a kesze-kusza írásért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!