Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogy győzzem meg a szüleimet,...

Hogy győzzem meg a szüleimet, hogy tarthassak hörcsögöt?

Figyelt kérdés
Nagyon vágyom egy Dzungáliai törpehörcsögre de anyukám falra mászik az ilyen állatoktól!Nem merem feltenni a kérdést mert félek hogy nemet válaszol!Szerintem azzal fogok próbálkozni hogy névnapi ajándékként kérem!Csak az a baj hogy október 6.-án lesz a névnapom és az nagyon messze van még!Légyszíves írjatok tanácsokat hogyan tudnám meggyőzni anyukámat! 13/L
2012. aug. 2. 16:20
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Ezt is ki fogom próbálni!Köszönöm!Nem értem mért fél azoktól az aranyos állatoktól!Neki a patkány az egér a hörcsög és a tengeri malac mind undorító állat!
2012. aug. 2. 17:55
 12/35 anonim ***** válasza:
Én tavaly deguért könyörögtem, de csak idén kaptam meg. Az volt a stratégiám, hogy kívülről fújtam a degutartásról mindent, amit csak találtam a neten, és azokat magyaráztam mindig neki, amikor nem hessegetett el azonnal. Mondjuk az én anyám nem irtózik tőlük, csak annak a híve, hogy az állat a kertbe való. (mi panelban lakunk, természetesen nincs kertünk...) Amióta itthon vannak a deguk, folyamatosan enged fel, és egyre nyitottabbá válik a deguk felé. (megérinteni azért még nem akarja) Szerintem ha látja anyukád, hogy Te is mennyi mindent tudsz a hörcsögökről, és hogy felelősségteljes gazdi leszel, akkor meg fogja engedni. 14/L
2012. aug. 2. 19:36
 13/35 anonim ***** válasza:
az 1. válaszoló vagyok aki sünit akar.tegnap voltunk a tescoba és anyát berángattam szó szerint a kisállatboltba hogy nézze meg milyen édes kis alvó sünik voltak ott.azt mondta hogy nagyon aranyos és kiment..utánna egész végig nyaggadtam hogy léccciiiiiii engedd meg hogy süniim legyeen,de nem engedi csak apa
2012. aug. 2. 19:49
 14/35 anonim ***** válasza:
Kérd azt, amit a legjobban nem szeretne (mondjuk tengerimalac vagy patkány), aztán mondd azt, hogy na jó, akkor legyen csak egy kicsi hörcsög!
2012. aug. 2. 22:01
 15/35 anonim ***** válasza:

Én is utálom a hörcsögöket, engem nem vennél rá sehogy.

A hörcsögökben meg nem tudom, mi a jó, megszereted, aztán 1-2 év múlva meghal..

2012. aug. 2. 22:07
 16/35 tengerimalac barát válasza:

Van egy elég (durva) Módszer, bár ezt nem ajánlom: megveszed előre, ezt az egyik legjobb barátnőm csinálta, megvette a terhes aranyhörcsögöt, eldugta a szekrénybe, aztán másnapra megellet, és megmutatta a szüleinek, és milyen érdekes, akkor rögtön beleegyeztek..

De mondom, ezt ne csináld, mert lehet, hogy visszavitetik az állatot!

Tehát én azt ajánlom, hogy reggel a szüleidnek csinálj reggelit, legyen ez a kedvenc reggeli, de az alábbiakat, amiket majd írni fogok, 3 napig csináld, és azután kérdd majd meg őket! Na , tehát akkor csinálj reggelit a köv. 3 napban, (nyalizz nekik),moss, söpörj, mosogass, takaríts, segíts pl apudnak lemosni a kocsit,és csináld azt, hogy egy új naplót fogj meg, és írd a címlapjára, hogy titkos , ne olvass bele, és azt írod a naplódba, hogy milyen boldog lennél ha lenne egy hörim, anyukádnak, és apukádnak mindig segítenél, a hörcsögödről mindig gondoskodnál, a pisis kakis részt naponta takarítanád, és ezt nyisd ki az írásnál, és rakd le a földre jól látható helyre és akkor biztos hogy anyud és apud beleolvas, és megy oda anyud visszaadni, akkor ha gyanús, akkor lehet hogy akkor egy kicsit megenyhül...

Bocsi a kesze-kusza írásért :D

2012. aug. 3. 09:49
 17/35 tengerimalac barát válasza:
előző vagyok, és a dátumot, mondjuk az 1 héttel előbbi legyen a dátum, vagy 2-3 hét, de akkor el ne felejts még bele írni, mert akkor gyanús lesz neki,hogy csak azt a 1 jegyzet van benne!!!
2012. aug. 3. 09:51
 18/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Sajnálom hogy nem engedik meg neked a sünit!Én a hörcsögre még nem kérdeztem rá de 99 százalék hogy NEM kapok! Amiket írtatok majd megpróbálom!Az a naplós nagyon tetszik! De ha nyagatom őket akkor TALÁN megengedik!Úgy döntöttem először névnapomra(október)ha nem engedik szülinapomra(november) ha akkor se akkor meg karácsonyra kérem!De ha akkor se kaphatok akkor....Majd...Húsvétra! xD
2012. aug. 3. 10:14
 19/35 anonim ***** válasza:
sünis vagyok.én is sajnálom hogy te se állsz még jól a hörivel :D a naplós az nekem is tetszik :D báár nem az igazi naplómmal fogom csinálni,hanem valami kis műnaplóval mert az igaziba titkos dolgok vannak :D
2012. aug. 3. 12:15
 20/35 anonim ***** válasza:
sünis vagyok megint :D megcsináltam a naplósat,kíváncsi vagyok hogy mikor nézi meg anyu,csak remélem nem apa nézi meg először :D
2012. aug. 3. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!