Meghalt a törpe hörcsögöm. Öreg volt vagy beteg?
Te ölted meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Máskor ne legyen állatod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Máskor ne legyen állata? Ezt te se gondolod komolyan... Ez után nem fogja elkövetni ezt a hibát! És így tanul az ember, ha tetszik, ha nem.
Elárulom, mi történt az első hörcsögömmel. (Bár ezek után úgy érzem nekem se ítélnétek állatot és le is fogtok pontozni, de a kérdezőt szeretném megvigasztalni. És azt is szeretném leszögezni, hogy nem voltam több tíz évesnél. Na, a lényeg az, hogy bezártam szegényt egy befőttesüvegbe, amikor takarítottam a ketrecét. De nem vágtam a tetejére lukat... Szóval megfullad szegény. :S Azóta is nagyon bánom és egy életre tanultam belőle. Az utána következő állatok mind természetes halált haltak és hosszú életnek, jó egészségnek örvendtek. :) De azt a kis hörit nagyon sajnálom. :((
Szia!
Sajnos te ölted meg!!!!!!!
Kedves állatkínzó emberke 3 hörcsögöm volt
2 dzyungáliai és egy törpe hörcsög egy ketrecben voltak a napon és csak a törpe hörcsög halt meg.
most kérdem a válaszodat
A dzsungáriai is törpehörcsög, csak megjegyzem. Az a hivatalos neve, hogy dzsungáriai törpehörcsög. Tehát hogy 2 dzsungáriai és egy törpehörcsög volt a ketrecben, az hatalmas baromság...
És azt is megjegyezném, hogy a hörcsögök magányos állatok, és nem szabad együtt tartani őket, mert gondok származhatnak belőle. Amennyiben a három hörcsög közül 2 szopós pici volt, 1 meg az anya, akkor nem szóltam. De ha 3 felnőtt, akkor vedd szét őket, mielőtt bántanák egymást, akárhány ezer éve is vannak együtt, és akármennyire is "látod" rajtuk, hogy szeretik egymást! Minden hörcsög külön ketrecet igényelne.
Sajnos az igaz hogy nem él sokáig!:(
legközelebb jobban figyelj oda az állatodra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!