Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A tengerimalac ehet paparikát?

A tengerimalac ehet paparikát?

Figyelt kérdés
tudom hogy a K betűseket nem eheti és sorolnáltok még fel sok-sok gyümölcsöt,zöldséget amit ehet?
2009. júl. 16. 10:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%
az én malackám imádja és még a sárgarépa és az uborka a kenvence de szereti a barackot a piszkét és aribizlit,ja és a málnát meg a paradicsomot is és vettemanyumnál(állatos szerű boltja van) egy 2-2.5 méter hosszó acéldrótot azt a két végénél összekötöttem alaposan . abba szoktam nappal félórára kitenni a szabadba , a fűre legelészni és ezeket a dolgokat nagyon szereti és néha átrakom a két hörcsöhömet hozzá a terkóba hogy ne unatkozzon persze a nap nagy részét velem tölti
2009. júl. 16. 23:00
 12/13 anonim válasza:
Az enyémek megőrülnek érte;) Az egyik kedvencük:)
2011. máj. 13. 18:34
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem 8 évig élt a malacom ugy,hogy akkor még nem volt mindenkinek internete,és nem tudtuk mit lehet neki adni,és kapott mindent,még amit ma irnak hogy nem szabad(K betűs zöldségek),azt is kapott és semmi baja nem lett...
2011. szept. 16. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!