Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Névválasztás. Ez baj? :D

Névválasztás. Ez baj? :D

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van két nyulam, német óriás lepketarkák.

Már lassan 2 hete hogy itt vannak, de nem tudok nekik nevet találni. Ma ránéztem a bakra és az a név jutott eszembe, hogy Béla. Szerintem rajtamarad.:D Ha más nem akkor becenévként. A nősténynek nem tudok nevet.

Tudnátok nyuszineveket mondani? Nektek mi tetszik a legjobban? :)

(Legyetek szívesek, ne írjátok, hogy van 6569 millió ilyen kérdés és válasz!)

Köszönöm előre is :)

2012. júl. 19. 02:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a Béla vicces!:D

Nekem lány nyuszim van,ő kosorrú lógófülü törpenyuszi és névtelen.

Úgy szoktam hozzá beszélni hogy "nyúl" vagy "nyuszi",igazán fantáziadús név,tudom..Ha mégis valaki megkérdezi a nevét akkor,Pamacs,de ezt szerintem 5x ha mondtam rá,míg a másik kettőt mindig.Egyébként ő már karácsony óta nálam van és már ráragadt,erre már figyel is. :)

2012. júl. 19. 03:06
 2/9 Alaque ***** válasza:
100%
Nincs ebben semmi rossz. Egy barátom kapott egy macskát, azt mondta, ha lány, akkor Aphrodithé lesz, ha fiú, akkor Géza! :D Mondanom sem kell, hogy fiú lett...
2012. júl. 19. 05:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem ha nőstény nyuszim lett volna Lucy-nek hívtam volna :) De tetszik ennek a magyar változata is, hogy Luca/Lucus. Ha Béla a másik, akkor lehet neki is magyar név kéne inkább :D Tetszik még a Lili, Lina, Gréti, Jenny, Panni, Fanni.. magyar nevek ezek jutottak most így hirtelen eszembe :)
2012. júl. 19. 07:21
 4/9 anonim ***** válasza:

A BÉLA a legkirályibb név! És a JOCÓKA!

Nekem a kerti törpémet hívják Bélának, és a vénusz légycsapójának pedig a Jocóka nevet adtam! :)

Nálunk minden Béla vagy Jocó.

Lánynevek: ha már a fiúnyuszi Béla, akkor a lányoknak is "hasonló", mármint magyar nevet kéne adni. Pl.: Gizi, Sári, Aliz, Bella....

2012. júl. 19. 11:48
 5/9 anonim ***** válasza:
bogyó :d vagy dinnye, lufi, ömmmmmm... pufi, ömm.. nemjut eszembe egy jó név >.< hirtelen leakartam írni de elfelejtettem :'D XD :/
2012. júl. 19. 12:22
 6/9 anonim ***** válasza:
megvan :D trixi :DD vagy jolán xdd
2012. júl. 19. 12:28
 7/9 Alaque ***** válasza:
Béla és Bella :d
2012. júl. 19. 12:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm akinek van 5 tengerimalaca és ezek közül az egyik Bella a másik Béla.. Szóval hasonlóan forog az agyatok.. :3 Egyébként a Bella nagyon illik az ilyen rágcsálókra.. Én arra szavazok! ;)
2012. júl. 19. 13:33
 9/9 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat:D

a családom hülyének néz, amiért bééééééla a nyúl:D

2012. júl. 19. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!