Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Állterhes a nyulam?

Állterhes a nyulam?

Figyelt kérdés
Néhány napja kezdtem észre venni, hogy mintha meghizot volna a nyuszim. Párnapja csak fekszik, ha kiengedem akkor is keveset ugrál. Olyan mintha meg lenne dagadva a hasa. Lehet, hogy csak elhízott? Magányában hiheti, hogy terhes? Keveset tudtam vele lenni mostanában sajnos..de félek hogy beteg is lehet. Mit tegyek? Vigyem orvohoz? Kap valami gyógyszert? Esetleg hagyjam, majd elmulik? Aki tud kérem segitsen, köszönöm :)

2012. júl. 17. 12:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Vidd orvoshoz, mert ha puffadás, akkor azt kezelni kell, és diétáztatást beszéltek meg. Ha álvemhes, akkor megtapogatja, és ki is veheti a méhét, ha az begyulladt.
2012. júl. 17. 12:13
 2/13 A kérdező kommentje:
Ennyire komoly?? Ügye nem halhat meg?? Ma elviszem..köszi /Igen terhes az álla..okos vagy/
2012. júl. 17. 12:16
 3/13 A kérdező kommentje:
Mit kap a puffadásra?
2012. júl. 17. 12:16
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit kaphat puffadásra, mert nem voltunk még ilyen helyzetben.
2012. júl. 17. 12:17
 5/13 A kérdező kommentje:
Azért köszi.
2012. júl. 17. 12:20
 6/13 anonim ***** válasza:
Azért az okosság fogalmát szerintem nem neked kéne megmagyaráznod. Lapozz már kicsit bele egy nyelvtan könyvbe.
2012. júl. 17. 12:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Vidd orvoshoz. A vemhesség azért nem ennyire látható. Az álvemhesség meg nem jár ilyen fizikai tünetekkel. Valószínűleg puffadás. Ami szinte biztos, hogy egy darabig diétáztatnod kell majd (csak széna+víz), de hogy pontosan mit ad majd neki, azt nem tudom.
2012. júl. 17. 14:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti: azért nem kellene minden helyesírási hibába belekötni. A kérdező segítséget várna, nem kioktatást.
2012. júl. 17. 14:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Na mivolt? Rendben van már?
2012. júl. 19. 18:05
 10/13 A kérdező kommentje:
Elvittem orvoshoz , de már elkezdtem diétáztatni és le ment a hasa. Ő is azt mondta, hogy próbáljam meg ezt, álterheségről meg szó sem volt :) Levágta még a körmét és ennyi. Köszönöm még egyszer sokat segített a válaszod :) (meglehet, hogy most is hibásan írtam valamit, de nem kérdezem, hogy mit szóval köszi nem kel mondani...ez annak szól, akinek :) )
2012. júl. 25. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!