Mit csináljak, ha a nyulam nem eszi meg a lágybélsarát?
Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 14:23
3/11 anonim válasza:
Nem vagyok nyúltartó, de érdekelne, hogy miért is kellene, hogy megegye.
4/11 anonim válasza:
Az etetésével lehet probléma.Mennyi és milyen tápot adsz neki?Talán túl sokat kap.Hát a zöldségek/gyümölcsök?Mennyit kap?
Előzőek.A lágy bélsár elfogyasztásával fehérjékhez, aminosavakhoz jutnak, amivel hiányos ellátás esetén képesek fehérje- és aminosavszükségletüket fedezni.Ezért eszik vissza.
5/11 anonim válasza:
Tehát a lágybélsár vitamin neki..
6/11 anonim válasza:
"hiányos ellátás esetén"
Szóval az már gáz, ha megeszik, mert akkor valamiből hiányt szenvednek. Oké, ma is okosodtam.
7/11 anonim válasza:
Nem gáz,az a gáz,ha nem eszik.Lejebb is írtam,hogy ez a cucc vitamin ami kell nekik,hogy rendben legyen velük minden.Vitaminbélsárnak is hívják,a magas B-vitamin tartalma miatt.Tehát ez kell nekik.
8/11 A kérdező kommentje:
Versele-laga tápot kap, az egész nap bent van neki. Gyümölcsöt,zöldséget egy héten 2-3x kap.
2012. jún. 21. 20:04
9/11 anonim válasza:
Itt a hiba.Nem kell annyi,túl sok tápot adsz.Elég neki 1-1evőkanálnyi.Nálam reggel és este kap.Zöldséget meg minden nap kaphat,nyilván abból se kell sok,4félét kap az enyém,mindből vágok egy kicsit.Gyümölcsből nem kap minden nap,nem is kell,abból elég kevesebb egy héten.
10/11 anonim válasza:
Csak széna legyen előtte mindig,a többit oszd el ahogy írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!