Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A nyulam dugja a kezem, mit...

A nyulam dugja a kezem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kb 2-3 hónapos a kis nyuszim, és szerintem most kamaszodik,azt még elnézem hogy mindenhova odakakkant, mert eltudom takarítani, de ma megpróbálta meghágni az alkaromat 3x, hogyan állitsam le? (amúgy én is fiú vagyok és nem díjaznám a zoofeel meleg szerelmet)

2012. jún. 8. 15:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%
Vegyél mellé egy párt, vagy vidd el fedezni egy nőstényhez, hogy kiélhesse az ösztöneit.
2012. jún. 8. 15:48
 2/11 anonim ***** válasza:

Miért ha te egyszer dugsz akkor azzal kiéled az ösztöneid?

Vagy ha 1000000 dugsz azzal kiéled?

2012. jún. 8. 15:53
 3/11 anonim ***** válasza:
42%
Őket nem szokták ivartalaníttatni? Mert szerintem így szenved az állat is, hiszen képzeld el nekem milyen, ha napokig csak a szexre tudsz gondolni de nincs kivel...
2012. jún. 8. 15:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Az ivartalanítást mint tényezőt kizárnám, hiszen én sem örülnék neki, ha engem ivartalanítanának. De lehet hogy beszélek ismerősökkel (vagy hátha itt van valaki Pécs környékéről) akiknél van lány nyuszka.
2012. jún. 8. 15:59
 5/11 anonim ***** válasza:
25%

Igen, de te ember vagy, nálad az ösztönök nem kerekednek felül a józan észen. Ezáltal jobban is tudod uralni őket, és nem azok irányítanak téged.

Ő viszont egy nyúl, egy állat, akit az őrületbe kergetnek a hormonjai és az ösztönei, pláne így, hogy nem tud mit tenni.

Semmi baja nem lenne az ivartalanítástól, olyan lenne neki, mint amikor neked nyugis időszakod van és anélkül el tudsz menni sétálni, vagy tudsz dolgozni/tanulni, hogy meg akarnál dugni valakit.

Ráadásul mivel mint már említettem a nyúl nem ember, így ő nem tudja bemagyarázni magának, hogy "jó, hát x napja szexeltem, most kibírom valahogy", illetve attól, hogy egyszer megteheti pár óra múlva ugyanúgy fogja akarni, egészen addig amíg ez az időszak tart.

De gondolom beszélhetek, azt csinálsz, amit akarsz...

2012. jún. 8. 16:12
 6/11 anonim ***** válasza:

Egyébként komolyan érdekelne, hogy mégis mit tervezel?

Ha előjön a dolog akkor mindig elviszed nőstény nyúlhoz? Mi lesz a sok kis nyuszival?

Vagy csak most viszed el, aztán legközelebb ugyanúgy kiírod a kérdést?

2012. jún. 8. 16:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Jézusom... ezt a begyöpösödött gondolkodást.

Ismered a kifejezést, hogy d*gnak, mint a nyulak? A nyulak fajtától függően 4-6 hónapos korban válnak ivaréretté. (Tehát a tiéd még nem az.) A lány nyuszik átlagosan 10-14 naponként ivarzanak. Ezért olyan könnyű tenyészteni őket. Tehát ha lány nyuszid lenne, akkor azért, hogy kiélje az ösztöneit, te minden egyes alom megszületése után 10-14 napra már vinnéd is egy fiúhoz?

A fiú nyuszik kb mindig készen vannak a párosodásra. Milyen rendszerességgel gondolsz lány nyuszit keresni neki? Mert egy alkalom nem fogja megoldani a problémát.

A nyuszik nem élvezik a szexet, úgy mint az emberek, ez náluk ösztön. Náluk ennek nem örömszerzés (is) a célja, hanem tisztán a szaporodás.

Te sem örülnél, ha téged ivartalanítanának? Ő azt sem tudja miről van szó. Nem fogja tudni a különbséget, viszont könnyebbé válik az életed vele. Majd ha tényleg ivarérett lesz és jó büdöset fog pisilni, lehet meggondolod magad. Addig is igyekezz wc-re nevelni a baba nyuladat és akkor talán nem fog mindenhova odakakálni. (Jah, ha ivaros lesz, akkor ez is borul megint.)

2012. jún. 8. 17:10
 8/11 anonim ***** válasza:

Pedig ilyen esetben egyetlen megoldás az ivartalanítás.Semmit nem old meg ha elviszed a nőstény nyuszihoz..De ezt már leírták.

Egyébként is van még időd ezen gondolkozni,mivel 8hónapos kora előtt nem lehet ivartalanítani.

2012. jún. 8. 18:26
 9/11 anonim válasza:

Szia!

Pároztatni semmiképp nem érdemes, mert rengeteg a gazdára váró nyuszi (is). Az én nyuszim lány létére dugta a kezem, közben összevissza karmolt és harapott. E z az egész a dominancia jele is lehet. Mikor megtörtént a műtét, amit szerencsére nagyon jól viselt, műtét után 1. perctől kezdve elfelejtett dugogatni (ami borzalmas volt, nem tudtam leülni mellé nyugodtan, mert mire észbe kaptam, agyon volt kaszabolva a kezem :(( kb 2 hétig tartott a nyolcasozás, zümmögés, majd az is elmaradt, azóta egy tündér kis nyunyóka. Szóval, átérzem a helyzetet, én ajánlom az ivartalnítást

2012. jún. 8. 19:20
 10/11 anonim ***** válasza:
94%
Lehet tőled látta, hogy a kezeddel lehet segíteni a problémán!
2012. jún. 8. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!