Ezt hogy viselné a nyulam?
Szeptembertől át akarok jelentkezni másik suliba.Ami ugye költözéssel jár.Albérletbe mennék,de hétvégén hazajönnék.A nyuszimat is szeretném magammal vinni.De ez hetente legalább 2órás utat jelent.
Hogy viselné szerintetek a nyuszi az utazgatást?:/
Mi nem vagyunk profi utazók, de úgy vettem észre, hogy a macska szállító táskában kevésbé fél, mintha csak kézben lenne, vagy tőlem távol egy ketrecben.
Abból kilát, de üregben is van, meg érzi a kezemet, és hogy vigyázok rá. Kicsit meg van még ijedve a járműveken, bár úgy tűnik egyre kevésbé.
A legnagyobb gondja, hogy hiányzik neki a WC-je! :)
Szegény mindig kibírja hazáig, de sokszor már nehezére esik. :)
Ha táskában szállítod, csomagolhatsz mellé melegben jégakut, nagy hidegben melegvizes palackot.
Bár 2 napig akár az albérletben is elvan. :)
Én ilyen kissebb kutyáknak való hordozót vettem neki.Mikor megvettem a nyuszit,akkor utaztunk 2órát,végig figyeltem közben.Ő meg elfeküdt,kinyújtotta a lábait.:) Általában ezt csinálja ha utazunk,de sokszor nem viszem csak orvoshoz az meg 10-15perces út csak.Szóval annyira nem látom,hogy stresszelné az út.
Albérletben nem merném otthagyni,akkor nem lenne aki eteti,kiengedi..:S Meg megbolondulnék az idegességtől,hogy mi van vele.:) Bár a tenyésztő akitől vettem,ő elvileg vállalja,hogy vigyáz az ott vett nyuszikra ha kell.De nem akarnám mindig lepasszolni.:/ Jobb szeretem ha velem van.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!