Mit tehetnék a vidrák ellen?
Figyelt kérdés
Van nekünk egy kis halastavunk be van kerítve még raktunk szögesdrótot az aljába de mindig kiássa a kerítés alatt a földet mit kéne csinálnom akármit elfogadok válaszul csapdát riasztót akármit mert raktam bele vagy 300 halat és most meghálóztam nincs benne csak egy ponty meg egy kárász.2012. júl. 15. 17:10
11/22 A kérdező kommentje:
Értem csak azért telepítenéd be a vidrákat hogy engem bosszants!
2012. júl. 19. 21:25
12/22 anonim válasza:
Azért szaporodtak el a vidrák, mert halastavat csináltál, magyarul eteted őket!
Ha meg a vidrák már eleve sokan voltak, akkor minek csináltál oda halastavat!
13/22 anonim válasza:
"ráadásul nem eszi meg őket semmi, így ki is halhatnak"...
Az ilyen gondolkodású embereket elsőként nézném végig, amint végrehajtják rajta a halálbüntetést.
14/22 A kérdező kommentje:
ezek nem normális válaszok !
2012. júl. 20. 13:03
15/22 anonim válasza:
csak mert nem azt mondjuk, amit hallani szeretnél? :)
16/22 anonim válasza:
Itt a megoldás vidra ellen, gondolom erre vártál!
17/22 A kérdező kommentje:
én a kérdésemre szeretnek választ kapni de használhatót!
2012. júl. 22. 00:04
18/22 anonim válasza:
aha, oké. de ha valami kárt teszel a vidrákban, neked is választ kell majd adnod pár kérdésre. de használhatót! remélem nagyságrendekkel többet buksz a bírsággal, mint amennyit nyersz a halastavadon. és még csak nem is vagyok irigy v rosszmájú. az emberi ostobaság az, ami felháborít. itt magyarázzuk neked kézzel-lábbal jó páran, h nem bánthatod a vidrákat b+!
19/22 A kérdező kommentje:
b+! neked te frájer
2012. júl. 24. 21:16
20/22 anonim válasza:
Ne haragudj meg kedves kérdező, de nem vagy normális... Nekem ami hirtelen eszembe jutott az az, hogy a keritést a föld alatt is folytasd kicsit, igy nem ássa ki. Amúgy meg a vidra magányosan élő állat tehát nem lehet annyira sok a környékeden.... De mondjuk én örülök, hogy lakmározó helyet csináltál nekik, ezúton is köszönöm ^_^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!