Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Eltűnt vadászgörény, visszajöhet?

Eltűnt vadászgörény, visszajöhet?

Figyelt kérdés

Hali!

Eltűnt az éjszaka a vadászgörényem, a ketrecből kiszökve, majd a kert nádkerítés fala alatt átásva magát kiszabadult.

A közeli területeken elég nagy dzsungel van, reggel óta ezeken a helyeken keresem

Van esély, hogy visszajön? Milyen módszerekkel próbáljam befogni?

2012. júl. 9. 13:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Azért ez durva volt utolsó! Én inkább azt javasolnám, hogy ezentúl jobban figyeljen oda. Nem voltál ott, nem tudhatod, hogy hogyan tűnt el. Mindenkivel előfordulnak balesetek – még a leggondosabb gazdával is.
2012. júl. 11. 10:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem hiszem h durva lett volna,látszik h mennyire akarja azt a görényt már csak ebből a mondatából is kiderül "Igaz, lehet valami kisebb állatot kellene keresni, ami nem ennyire mozgás igényes..." ,annyira örülök h ő ilyen könnyen túltesz egy állaton és inkább gondolkozik egy másikon,ami nem annyira mozgás igényű,nekem az jött le h megbánta a görényt.
2012. júl. 11. 15:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Hát, ha megbánta, akkor tényleg jobb, ha más gazdát keres neki. Reméljük, hogy nem így van...
2012. júl. 11. 18:24
 14/18 anonim válasza:
A görény nem vadállat??? Nekem ez új! Másnak?
2012. júl. 12. 14:36
 15/18 anonim válasza:
A görény már hosszú évek óta nem vadállat...Természetesen Magyarországon is él vadon göri. Ők a feketelábúak. Na ők vadak de legyen gazdi a sarkán aki őket cirógatja anélkül, hogy nem rágják le az ujját. De ma már még állatkereskedésben is lehet kapni görcit (sajnos, én biztos betiltatnám)illetve tenyésztőktől és azok a kisállatok már hosszú generációkon keresztül az emberek gondoskodásához vannak szokva, és nem képesek életben maradni a vadonban.
2012. júl. 17. 14:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Magyarországon feketelábú??!nem tudom miből gondoltad ezt,de a feketelábúak veszélyeztetett állatok(szerencsére a tenyésztésükkel foglalkoznak),nálunk nincsenek,nálunk vadon csak közönséges és molnárgörények (abból is kevés) vannak.
2012. júl. 18. 00:20
 17/18 anonim ***** válasza:
hu.wikipedia.org/wiki/Feketelábú_görény
2012. júl. 18. 00:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Szép, hogy lepontoztatok, akkor engedjétek csak ki a szabadba. Biztos remekül fogja érezni magát. :P
2012. júl. 18. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!