Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Vadászgörény vadásztatása?

Vadászgörény vadásztatása?

Figyelt kérdés
Nem igazán találtam leírást róla hogyan is kellene belefogni?Ha valaki foglalkozik ilyesmivel az leírná, hogyan kell?Vagy valami linket ahol lehetne erről bővebben olvasni?

2012. júl. 2. 13:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
2012. júl. 2. 13:31
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszi, de amíg beszereznék valami könyvet ,sddig is érdekelne, hogyan is zajlik az ilyesmi?
2012. júl. 2. 14:09
 3/18 anonim válasza:

Mire szeretnéd használni?(patkányozás?) ha igen, arra a céra érdemes lánygörényt tartani mert az kisebb és sokkal jobban elfér a patkánylyukban.

Nekem egy kangörényem van, de neki nagy a feje és emiatt nem igazán fér le akárhova.

napokban voltam ismerősömnél patkányozni és a fészerben az elbújó patkányokat kihajtotta, de nem sok esélye volt mert rettentő gyorsak és sokkal több helyre felmásznak.

2012. júl. 5. 08:52
 4/18 A kérdező kommentje:
Igen patkányozásra szeretném, van két kistermetű lány görcsöm, és hogyan tanítsam meg őket patkányozni?Már elkezdtem a tanításukat, hogy kutyasípra jöjjenek.
2012. júl. 8. 13:53
 5/18 anonim válasza:
Vegyél állatkereskedésbe patkányt vagy fogj meg csapdával és készíts nekik földbeásott járatokat és a végére egy ládát vagy dobozt és rakd bele a patkányt.
2012. júl. 15. 13:34
 6/18 anonim válasza:
Amugy hol laksz?
2012. júl. 15. 22:28
 7/18 A kérdező kommentje:
Abonyban
2012. júl. 16. 08:33
 8/18 A kérdező kommentje:

Most hétvégén jött meg a könyv ,bele is vetettem magam, a köetkező hétvégén nekifogunk megépíteni, a tanpályát akkorra lesznek meg a csövek.Valamint Pénteken hoztam haza a kis Jagd terrieremet, aki a lányok segítségére lesz majd.Most 6 hetes.

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 16. 08:40
 9/18 anonim válasza:

Nagyon aranyos:DDD Én is csak hallásból tudok egy két dolgot a patkányozásról. A görik is kicsik?? Mert elvileg kis koruktól kezdve kell a göriket a kutyával összeszoktatni.

Nekem is van egy kutyám(Foxterrier) csak az a gond hogy a görényem nagyon szemtelen és nem hagyja békén a kutyát állandóan csipkedi a kutya meg nem hagyja magát ezért nem is merem őket összeengedni,meg hát idősebbek és nem rég lett hozva a kutya.

De majd írhatnál tipekket hogy hogyan lehet a görit kihívni a lyukból meg hogy kihozza a lefolytott zsákmányt.

2012. júl. 16. 22:24
 10/18 anonim válasza:

Itt egy videó csak az a gond hogy nem patkányoznak hanem üregi nyúlra vadásznak. Ez se lehet valami rossz csak az a nagy helyzet van, hogy ebben az országban nagyon ritka az üregi nyúl vagy talán nincs is már.

http://www.youtube.com/watch?v=aaVkdhKXkjQ&feature=related

2012. júl. 16. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!