Vadászgörény vadásztatása?
Mire szeretnéd használni?(patkányozás?) ha igen, arra a céra érdemes lánygörényt tartani mert az kisebb és sokkal jobban elfér a patkánylyukban.
Nekem egy kangörényem van, de neki nagy a feje és emiatt nem igazán fér le akárhova.
napokban voltam ismerősömnél patkányozni és a fészerben az elbújó patkányokat kihajtotta, de nem sok esélye volt mert rettentő gyorsak és sokkal több helyre felmásznak.
Nagyon aranyos:DDD Én is csak hallásból tudok egy két dolgot a patkányozásról. A görik is kicsik?? Mert elvileg kis koruktól kezdve kell a göriket a kutyával összeszoktatni.
Nekem is van egy kutyám(Foxterrier) csak az a gond hogy a görényem nagyon szemtelen és nem hagyja békén a kutyát állandóan csipkedi a kutya meg nem hagyja magát ezért nem is merem őket összeengedni,meg hát idősebbek és nem rég lett hozva a kutya.
De majd írhatnál tipekket hogy hogyan lehet a görit kihívni a lyukból meg hogy kihozza a lefolytott zsákmányt.
Itt egy videó csak az a gond hogy nem patkányoznak hanem üregi nyúlra vadásznak. Ez se lehet valami rossz csak az a nagy helyzet van, hogy ebben az országban nagyon ritka az üregi nyúl vagy talán nincs is már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!