Tengerimalackámnak úgy vettem észre hogy nagyok a fogai, mit adjak neki hogy koptassa a fogát?
Enni eszik igy nincs vele baj, de olyan kis bújos,morcos sőt még képes megharapni is vmiért ideges, lehet h ez miatt?
a másik meg hogy adom neki a szárazkenyeret de nem érdekli, vettem neki mézesrudat is az se:S adta fát is kb 1 mp érdekli nem tok mit csinálak, am félek elvinni az orvoshoz :( pedig ő tuti segítene félek h rosszul vágja le vagy fájdalmat okoz neki ....:S vki tud tanácsot adni help pls köcce pux:)
ui: lehet csak én fújom fel a dolgot:( de naon féltem.
Azért az orvossal nem veszítesz semmit....én is elvittem a malackáimat,amikor a fiúnak túlnőttek a fogai,az orvos megvizsgálta+még a lány malacot is,lenyisszantott a fogaikból(a fiúnak mindkét felsőt kivette) 2eurót kért el,és ennyi...
amúgy nem kell nekik a se a kenyér,a mézesrúd meg gondolom magokból van ,ami szintén nem tesz jót nekik mivel a tengerimalacok alapjában véve nem magevők!
...
[link] itt olvasgathatsz róluk...
:DDD én is vettem neki még sütiből készültet is .. de nem érdekli belerág és tovább ál. Az én malimnak fából van :) ő azt hamizgatja néha.
annyira édes állatok :) hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!