Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalackámnak úgy vettem...

Tengerimalackámnak úgy vettem észre hogy nagyok a fogai, mit adjak neki hogy koptassa a fogát?

Figyelt kérdés

Enni eszik igy nincs vele baj, de olyan kis bújos,morcos sőt még képes megharapni is vmiért ideges, lehet h ez miatt?

a másik meg hogy adom neki a szárazkenyeret de nem érdekli, vettem neki mézesrudat is az se:S adta fát is kb 1 mp érdekli nem tok mit csinálak, am félek elvinni az orvoshoz :( pedig ő tuti segítene félek h rosszul vágja le vagy fájdalmat okoz neki ....:S vki tud tanácsot adni help pls köcce pux:)

ui: lehet csak én fújom fel a dolgot:( de naon féltem.

2009. júl. 10. 19:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért az orvossal nem veszítesz semmit....én is elvittem a malackáimat,amikor a fiúnak túlnőttek a fogai,az orvos megvizsgálta+még a lány malacot is,lenyisszantott a fogaikból(a fiúnak mindkét felsőt kivette) 2eurót kért el,és ennyi...

amúgy nem kell nekik a se a kenyér,a mézesrúd meg gondolom magokból van ,ami szintén nem tesz jót nekik mivel a tengerimalacok alapjában véve nem magevők!

...

[link] itt olvasgathatsz róluk...

2009. júl. 12. 15:44
 12/15 A kérdező kommentje:
köccike:)
2009. aug. 5. 23:46
 13/15 anonim válasza:
Én vettem a kis Sütimnek ízesített fogkoptatót.. egyszer kétszer megrágja. De az enyém nem igazán használja. A házikója kerámia.. azzal koptatja a fogát :)
2009. aug. 10. 19:42
 14/15 A kérdező kommentje:

:DDD én is vettem neki még sütiből készültet is .. de nem érdekli belerág és tovább ál. Az én malimnak fából van :) ő azt hamizgatja néha.

annyira édes állatok :) hihetetlen.

2009. aug. 11. 23:05
 15/15 A kérdező kommentje:
am végülis nem vittem el orvoshoz :) mert nem kellet, vissza kopott neki a foga, ami jó de most meg annyit eszik mint 1 bálna, már 1.063 g(most) , előtte lefogyott 996g-ra 1,120g-ról, vagy csak a meleg miatt nem akart enni hát nem tom, a lényeg h jó a foga:) mindennap megvizsgálom :D
2009. aug. 11. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!