Tarthatnék ilyen ketrecméretben törpenyuszit?
Figyelt kérdés
A ketrec hossza 45 cm, szélessége 30 cm és a magassága pedig 28 cm. Ez elegendő lenne 1 törpenyúl számára?2012. jún. 15. 08:38
1/13 anonim válasza:
Dehogyis....
100*50-es kell neki.
2/13 anonim válasza:
Még véletlenül se, hörcsögnek pont jó ez a ketrec, de nyuszinak nagyon pici. Min. 100x50cm-es kell neki!
3/13 anonim válasza:
Nem marad olyan picike! A miénk 1,2 kg, és hatalmas a mozgásigénye.
4/13 anonim válasza:
Tényleg MINIMUM 100x50x50cm-es kell (100 cm a hossza!). De a még nagyobb jobb, főleg ha nem szobanyusziról, hanem FŐKÉNT ketrecben tartott nyúlról beszélünk. (Utóbbi esetben is sok-sok órát szabadon kell töltenie.)
5/13 A kérdező kommentje:
És úgy sem szabadna, ha csak este tenném be a ketrecébe aludni, nappal viszont szabadon lehet a lakásban/szobámban?
2012. jún. 15. 10:07
6/13 anonim válasza:
NEM, minimum 100x50-es ketrec kell neki. Az én nyuszim egész nap szabadon van, de ahhoz, hogy visszamenjen a ketrecébe szénázni, wc-zni, néha kiterül ott, kell az ekkora ketrec.
7/13 anonim válasza:
Szerintem a nyuszid nem örülne neki. Pl az enyém, ha elfekszik, kb 60 cm hosszú, pedig törpenyúl (nem, nincs keresztezve házi nyuszival), tehát az említett ketrecben pihenni sem tudna.
8/13 anonim válasza:
Úgy sem, mert nem tud a ketrecben kinyújtózni. Főleg, ha beleteszed a tálkákat is, ráadásul a házikója már nem is férne bele.
9/13 anonim válasza:
Ekkora sehogy se jó.Van,mikor éjszaka rájuk jön az ugrálhatnék,ekkorában kb megfordulni tud.
10/13 A kérdező kommentje:
Okés, értettem (: Köszi a válaszokat!
2012. jún. 15. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!