Szabad a törpenyuszit fürdetni?
Én úgy tudom szabad de nagy elővigyázatossággal.
A nyuszik tiszta állatok, csak akkor mosd meg, ha a kaki beleragadt a szőrébe, vagy pisis szegény vagy ilyesmi. :) Semmiképp ne tedd bele a vízbe, csak langyos vízzel a kezeddel törölgesd meg ahol piszkos. És ami alegfontosabb, hogy utána töröld minél szárazabbra, de NE szárítsd (hajszárítóval pl).
Sok sikert! :)
Nem szabad fürdetni, az szerintem állatkínzás az Ő számukra! Beledobják a 50 cm vízbe -.-" (videok alapján) szörnyű milyen emberek vannak :(
Ha piszkos (ahol piszkos) ott tiszta vízzel a kezeddel letörlöd (esetleg ronggyal).
Várjatok, én olyat is láttam, ahol a nyúl benne van a medencében:
http://www.youtube.com/watch?v=0bjxtgRjNok
Azzal nincs baj, ha picit piszkos (mondjuk saras vagy kakis), és nedves ronggyal áttörlöd, de vízbe ne rakd.
Hát, nagyon sok idióta állattartó van. És még azt hiszik, hogy a nyuszi élvezi...
Amúgy ha a többi videót megnézed mellette, akkor van olyan is, ahol a nyúl próbál kiúszni, de a csaj mindig visszadobja. :S
Egyszerűen elkeserítő, hogy mit művelnek egyes emberek.
Én már már csak azokat a nyuszikat sajnálom a videókról ..... szegénykék.
Ez az egy egész tűrhető ( a nyuszi nagyon édes rajta) és rajta talán nem azt látni hogy fél, de szerintem nem is élvezi... :(
Hát, igen, inkább szépen tűri. Ha nagyon félne, akkor elfutna, amit a többi medencés videóban nem tudnak megtenni. Vagy visszadobják őket, vagy szegények a medence falának csapódnak. :(
Ha már fürdetésre kerül a sor, akkor sem a kádban kell. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!