Ramsi2000 kérdése:
Hogyan kell egy fiú törpenyuszit kézhez szoktatni?
Figyelt kérdés
A fiú törpenyulam amikor kiveszem hogy szaladgáljon ide oda rohangál és amikor meg akarom simizni elszalad! Ez miért van? És hogyan tudom szobatisztára nevelni?2012. ápr. 17. 17:36
1/4 anonim válasza:
Esetleg próbálj meg a kezedből kínálni valami finomságot neki.:)
2/4 anonim válasza:
Mennyi idős? mert ha eddig nem tudtad, vagy nem szoktattad szobatisztaságra ez után már nagyon nehéz lesz! Ha pedig ketrecben tartod és néha kiengeded akkor ne csodálkozz, hogy egy két bogyó vagy egy pici pisi becsúszik, csak jelöl! :) Én az enyémmel már pici kora óta nagyon közeli kapcsolatban vagyok, szó szerint puszipajtások vagyunk, nyalogatni szokott! Az enyém is bak...
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!!
Hát az eladónő azt mondta kb. olyan 2 hónapos. Néha oda is jön hozzám de aztán elmegy! Hogy érted el hogy "puszipajtások " vagytok?
2012. ápr. 22. 16:41
4/4 anonim válasza:
Sokat csináltam azt amikor pici volt (1-2 hónapos) hogy hanyatt feküdtem az ágyon és a mellkasomra tettem, simogattam, szeretgettem, vagy magam mellé tettem és átöleltem mint egy plüsst, beszéltem hozzá (volt mikor be is aludt :) :D aztán egyszer csak elkezdte egyre közelebb dugni a kis pofiját, már az orrát belenyomta az orromba... aztán egyszer csak megnyalta az orromat, és azóta ezzel sokkol ha magamhoz veszem :D de nagyon cuki, azt olvastam, hogy ez a feltétlen szeretet jele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!