Ki szereti a tengerimalacokat? Ki nem? Mondjatok ellenérveket is hogy mért nem és azért is hogy mért igen, érveket!?
Imádom őket. :)
Tényleg megnyugtat, ha simogatod őt, jó érzés maga a felelősségtudat, hogy hazamész és tudod hogy vár valaki, akiről gondoskodnod kell.
A visítás tényleg kellemetlen néha, de hozzá lehet szokni, és le is csitíthatod egy két trükkel. Tényleg nagyon drága minden hozzá, a megfelelő(!) ketrec az elinduláshoz nagyon fontos, hogy tágas legyen, és hát ez sajnos nagyon drága. A forgács, a táp/mag, széna engem mindig válogatásra ösztönöz - ha van olcsóbb, azt veszem meg, de ez ugyanolyan jó mint a drága.
Az itatót könnyű úgy kitakarítani, hogy kevés homokot teszel bele, majd félig negyedig víz bele, és összerázod. Jobb, mint egy tisztítószer és ráadásul nem méreg!!
Persze ki kell öblíteni megfelelően. :)
A cocival rengeteget lehet játszani, nagyon hálás kisállat, szerintem ha tartani akarsz, csak ajánlani tudom, nekem csak pozitív emlékeim vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!