Ki szereti a tengerimalacokat? Ki nem? Mondjatok ellenérveket is hogy mért nem és azért is hogy mért igen, érveket!?
Ha valami miatt ideges vagyok, csak megsimogatom a malacot és megnyugszom.
Néha visít, de hát éhes! Takarítani kell, de meg is köszönni, berreg egy sort a tiszta forgács láttán!
Nem lehet rá haragudni, csak örömöt szerez!
nekem egy 9 éves öreglányom van...sajna már nem olyan mozgékony és visítani is ritkán visít....hiányzik is.
De még mindig felvidít ha rossz kedvem van jön és bújik :D Imádom!!!
Én odáig vagyok értük. Érvek:(szerintem)nem büdös,nekem egyszerű a ketrecét takarítani,valóban mintha megköszönné,rendkívül aranyos,hamar meglehet érteni a kommunikációjukat,trükkökre és a nevére is megtudod tanítani,bírja az utazásokat,elég sokáig is elélhet
Ellenérvek:sokat koszol,MINDIG vedlik,nem lesz szobatiszta,viszonylag nagy ketrec kell nekik,kicsit maszerás cserélgetni az itatót,és az itatóból ki kell takarítani az algát (a koszolás után véleményem szerint ez a legrosszabb)
Tehát kicsit nehéz velük de hidd el,megéri,mert ha jól tartod,jó barát is válhat belőle.
Én minden állatot szeretek, de nem a kedvencem a tengericoca.
Olyan pupák feje van.. Ha csak ilyen kaliberű állatot tarthatnék, nem őt választanám.
Aki meg drágája az ő tartását is, az ne tartson semmiféle állatot, mert csak drágábbak vannak. Elképesztő! Ezt a rovására felírni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!