Hát az tény,hogy nekem sok időm van rá.
Fősulis vagyok,össze-vissza vannak/voltak óráim.Hétköznap legalább 6órát kint volt,ha meg itthon vagyok akkor ugye egész nap.De az órarendem jó volt,sokat voltam itthon.:D Most meg,hogy jön a szünet egész nap lesz rá időm.:)
Jövőre már suli mellett dolgozok majd,akkor nem tudom,hogy lesz.
Lényeg,hogy jó helyre került a tiéd.:)
A válasz: FURMINATOR!!!
3500-ért már be lehet szerezni, gyönyörűen kiszedi a kihullot szőrt, ami még bele van ragadva a bundájába, és emiatt hullajtja folyamatosan.
Kb fél óra fésülés, a nyuszid feleakkora lesz, a szőrhullással pedig kb 1 hétig nem lesz semmi gondod, ha mégis, akkor újra átfésülöd a furminatorral :) Nagyon jó, mi ezt használjuk, és tényleg egy csoda, az első fésülésnél annyi szőrt sikerült kiszedni, hogy akkora volt a kiszedett szőrkupac, mint maga a nyúl.
Egyébként, aki naponta takarítja, ő nem ért hozzá.
Szobatisztaságra kell tanítani, alomnak pedig fapelletet használni. A legjobb szagtalanító, és nagyon jól magában tartja a pisit, kb 4-5 naponta elég takarítani, akkor is csak annyi, hogy kiborítom az alomtálból a régi pelletet, bele 3 maréknyi új, és kész is. 5 percnyi idő sincs.
Egyébként meg egy nyuszi, akit megnevelnek nem rág, mert elég csak rászólnod, már tudja, hogy azt nem szabad...
Én 8 órát dolgozom, párom van, hogy 10-12-őt, reggel-este kiengedem a nyuszinkat, akkor szabadon futkározhat, megszeretgetem, semmi pénzért nem válnék meg tőle.
De persze mindenkinek arra van ideje, amire szakít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!